Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κυκλοφορεί ελεύθερη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέβιντσον
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κυκλοφορεί ελεύθερη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέβιντσον © EPA/IAN LANGSDON
Celebrities

«Νταβιντόφσκι» no more - Δύο μήνες κράτησε το ειδύλλιο Έμιλι Ραταϊκόφσκι με Πιτ Ντέιβιντσον

Με ποιους βγαίνουν μετά τον χωρισμό τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Πιτ Ντέιβιντσον - Η σχέση εξπρές και ο χωρισμός του ζευγαριού

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Πιτ Ντέιβιντσον δεν είναι πια μαζί. Το ζεύγος «Νταβιντόφσκι» έχει τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους μετά από μόλις 2 μήνες σχέσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Page Six.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι χώρισε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ, τον Σεπτέμβριο. Δύο μήνες μετά, τον Νοέμβριο, ήρθε κοντά με τον Πιτ Ντέιβιντσον και έγιναν ζευγάρι.

«Τώρα μαθαίνουμε ότι χώρισαν τους δρόμους τους και έχουν περάσει στη friend zone» ανέφερε η πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Και πρόσθεσε: «Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο Πιτ Ντέιβιντσον όσο και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι να έχουν βάλει πλώρη για άλλες... πολιτείες, έχοντας ήδη βρει μάλιστα τον επόμενο «σταθμό» της καρδιάς τους. Φήμες θέλουν η ηθοποιός Τσέις Σούι Γουόντερς και ο καλλιτέχνης Τζακ Γκριρ να έχουν τραβήξει την προσοχή τους αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή γνωριμιών η Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Τα μηνύματα από γυναίκες για ραντεβού

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, πάντως, άναψε «φωτιές» στους followers, όταν γνωστοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα στο podcast της «High Low» ότι έχει μπει σε εφαρμογή γνωριμιών.

«Είπα μέσα μου “δεν γ@μι$ται”. Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχτεί αιτήματα και από γυναίκες – κάτι που (όπως είπε) το βρίσκει «συναρπαστικό».

«Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ» σημείωσε πάντως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία έχει δηλώσει πως η σεξουαλικότητα είναι «ρευστή».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice