Η Πάρις Χίλτον πίστευε ότι ήταν ασεξουαλική μέχρι να γνωρίσει τον σύζυγό της

«Ήμουν γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αλλά οτιδήποτε σεξουαλικό με τρομοκρατούσε», εξομολογείται

Newsroom |

Πάρις Χίλτον: Μίλησε για τις αμφιβολίες που αντιμετώπισε γύρω από τη σεξουαλικότητά της και τη νέα της ζωή ως μητέρα και σύντροφος του Κάρτερ Ρόιμ.

Η Πάρις Χίλτον πέρασε χρόνια αμφισβητώντας τη σεξουαλικότητά της πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, Κάρτερ Ρόιμ.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η διάσημη κληρονόμος αποκάλυψε ότι νόμιζε ότι ήταν ασεξουαλική στα 20 της, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου στο Χόλιγουντ.

«Ήμουν γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αλλά οτιδήποτε σεξουαλικό με τρομοκρατούσε», είπε η 42χρονη Πάρις Χίλτον στο ρεπορτάζ. «Ονόμαζα τον εαυτό μου “κλέφτη φιλιών”, γιατί μου άρεσε μόνο να φλερτάρω. Πολλές από τις σχέσεις μου δεν λειτούργησαν εξαιτίας αυτού του γεγονότος».

Μόλις η Χίλτον συνάντησε τον Ρόιμ στη συγκέντρωση ενός οικογενειακού φίλου για την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2019, ένιωσε όπως δηλώνει, μια σπίθα να ανάβει.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Έπρεπε να γνωρίσω τον Κάρτερ για να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν τελικά έτσι», εξήγησε η Χίλτον. «Μου αρέσει να συνδέομαι με τον άντρα μου».

Στην πραγματικότητα, ο Ρόιμ βοήθησε τη Χίλτον να καταλάβει πόσο της είχε λείψει η πραγματική αγάπη.

«Δεν είναι διάσημος. Είναι έξυπνος. Προέρχεται από μια ωραία οικογένεια. Είναι καλός άνθρωπος», εξήγησε. «Ήταν το αντίθετο από αυτό που είχα συνηθίσει όταν έψαχνα για αγόρια».

«Απλώς αισθάνομαι ότι μετά από όλη την κόλαση που πέρασα, επιτέλους παίρνω αυτό που αξίζω, που είναι κάποιος που μπορώ να εμπιστευτώ και κάποιος με τον οποίο θα χτίσω μια πραγματική ζωή», είπε η Χίλτον.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πάρις Χίλτον: Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα παιδιά παρά τα δισεκατομμύρια

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, τον περασμένο μήνα, κάτι που άλλαξε εντελώς την αντίληψη της Χίλτον για τα πράγματα.

«Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα μωρά παρά τα δισεκατομμύρια», αστειεύτηκε.

Θέλω να τον προστατέψω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο. Έχεις αυτό το μητρικό ένστικτο που ενισχύεται, το οποίο δεν είχα ποτέ πριν. Νιώθω τόσο ολοκληρωμένη τώρα».

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Με τη μητρότητα να προστίθεται στη λίστα των επιτευγμάτων της, η Πάρις Χίλτον έχει έναν νέο στόχο στο μυαλό της: να καλωσορίσει ένα κοριτσάκι.

Στο παρελθόν η Πάρις Χίλτον είχε μεγάλης δημοσιότητας σχέσεις με πρόσωπα όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρικ Σόλομον, με τον οποίο έκανε και ένα διαβόητο sex tape, και ο Μπέντζι Μάντεν.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Αρραβωνιάστηκε επίσης τέσσερις φορές: Πρώτα με το μοντέλο Τζέισον Σο, (2002-2003), με τον Έλληνα εφοπλιστή Πάρη Κασιδόκωστα (2005), τον ηθοποιό Κρις Ζίλκα (2018) και τέλος με τον Κάρτερ Ρόιμ.

(Με πληροφορίες της Page Six)