H Brooke Shields και η μητέρα της, Teri Shields
© Getty Image/ Ron Galella/Ron Galella Collection
Celebrities

Η Μπρουκ Σιλντς ξεσπά κατά της μητέρας της για τον ρόλο της πόρνης στα 11 της και το εξώφυλλο στο Playboy

Τι λέει σήμερα στα παιδιά της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρουκ Σιλντς: Η ηθοποιός για τη μητέρα της, Τέρι Σιλντς και ο θυμός της - Ο ρόλος της πόρνης στα 11 και η γυμνή φωτογράφιση

Η Μπρουκ Σιλντς ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία. Μόλις στα 11 της χρόνια, το 1978, υποδύθηκε μία πόρνη στην ταινία Pretty Baby και αναγκάστηκε να φιλήσει έναν 27χρονο ηθοποιό. Μπορεί κάποιοι να μιλούν για μία λαμπρή καριέρα, ωστόσο, η ίδια είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, η οποία έσπευδε να την καθησυχάσει ότι «όλα είναι φανταστικά».    

Πλέον, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields» η ηθοποιός περιγράφει όλα όσα βίωσε και ξεσπά κατά της μητέρας. Μάλιστα, ομολογεί ότι σαν μητέρα η ίδια δεν θα επέτρεπε στις κόρες της να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε υλικό που έχει βρει το φως της δημοσιότητας από το ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι η Μπρουκ Σιλντς είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η μητέρα της δεν τη βοήθησε στο γύρισμα της σκηνής του φιλιού και ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης Λουί Μαλ τη χτύπησε επειδή έκανε μια γκριμάτσα απέχθειας. Ο συμπρωταγωνιστής της, Κιθ, προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντας ότι το φιλί «δεν μετράει. Είναι προσποίηση. Είναι όλα φαντασία».

Pretty Baby 1978 Teaser

Στο ντοκιμαντέρ η 57χρονη σήμερα Μπρουκ Σίλντς μιλά με τις κόρες της, οι οποίες τη ρωτούν: «Θα μας επέτρεπες να το κάνουμε αυτό στην ηλικία των 11;» Μιλώντας για τη σκηνή σε μια νέα συνέντευξη, η Μπρουκ είπε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στις κόρες της για την απόφαση να κάνει την ταινία, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για «παιδική πορνογραφία».

'Pretty Baby: Brooke Shields' | Official Trailer | Hulu

Μπρουκ Σιλντς: Η σχέση με τη μητέρα της και η σεξουαλικοποίησή της

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η Μπρουκ Σιλντς μίλησε αναλυτικότερα για τη σχέση με τη μητέρα της. Η Τέρι Σιλντς ήταν αλκοολική και έφυγε από τη ζωή το 2012. Όπως λέει η ηθοποιός, ήταν μοναχοπαίδι και δεν μπορούσε να είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, μιας και εκείνη ήταν πολύ ανασφαλής. «Δεν ξέρω γιατί νόμιζε ότι ήταν όλα εντάξει. Δεν ξέρω», είπε η ηθοποιός. Πάντως, φαίνεται ότι δεν μπορεί να της συγχωρήσει ότι δεν την προστάτευσε σε πολλή τρυφερή ηλικία, όταν ήταν ακόμη παιδάκι. Σε ηλικία 10 ετών η Μπρουκ Σιλντς πόζαρε γυμνή για το Playboy.

Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που η Μπρουκ Σιλντς σεξουαλικοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Στα 15 της γύρισε την ταινία «Γαλάζια Λίμνη» και μετά ήρθε το «Endless Love». Και τα δύο περιείχαν σεξ και γυμνό. Ακολούθησαν εκείνες οι διαφημίσεις για τα τζιν Calvin Klein.

Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι ακόμη και στα βιβλία της δεν έλεγε την αλήθεια όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία. «Ήταν πάρα πολύ για μένα να το παραδεχθώ αυτό, πραγματικά» δήλωσε. «Το να γράψω γι’ αυτό, με λύγισε. Ήταν εκείνη που προστάτευα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice