Corey Mylchreest
Corey Mylchreest © Instagram
Celebrities

Corey Mylchreest: Ο πρωταγωνιστής του «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» είναι το νέο viral search μας

Υποδύεται το βασιλιά Γεωργίο Γ' στη σειρά του Netflix και ξυπνάει πριγκιπικά όνειρα

Corey Mylchreest: Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Netflix, «Queen Charlotte: A Bridgerton Story», είναι το νέο viral search που πρέπει να ξέρεις.

Αν πρωταγωνιστείς σε σειρά του Netflix και μοιάζεις εμφανισιακά στον Corey Mylchreest, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μη γίνεις viral και να μην αποκτήσεις εν μία νυκτί εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram – ή στην περίπτωση του Corey, 1,4 εκατ. για να είμαστε ακριβείς. Ο Corey υποδύεται τον Βασιλιά Γεώργιο Γ΄στη νέα σειρά «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» και τόσο η χημεία του με την India Amarteifio (που υποδύεται τη βασίλισσα Καρλότα) όσο και η ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει το θέμα της ψυχικής διαταραχής του πραγματικού Βασιλιά Γεωργίου είναι κάποιοι από τους λόγους που τον αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Παρακάτω όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τον Corey ή «just George», όπως λέει και ο ίδιος.

☞Γεννήθηκε Μάιο του 1998 και είναι Βρετανός.

☞Έχει αποφοιτήσει από το U.K. Royal Academy of Dramatic Arts και έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

☞Η σειρά «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» είναι η πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική δουλειά. Πριν, είχε εμφανιστεί στο «The Sandman» (Netflix) και σε ταινίες μικρούς μήκους («Mars», «Elevator Pitch»).

☞Για τον ρόλο του στη σειρά δήλωσε στο «Town&Country»: «Τις πρώτες εβδομάδες των γυρισμάτων ήμουν σαν ελάφι μπροστά σε προβολείς. Αλλά για να μπω απόλυτα στο χαρακτήρα, χάραξα σε αυτό το δαχτυλίδι τα αρχικά του βασιλιά Γεωργίου και πριν το γύρισμα άκουγα ένα συγκεκριμένο τραγούδι από τη σειρά “Succession”».

☞Κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκάλυψε όμως σε μια συνέντευξη ότι βρίσκεται σε σχέση. Απαντώντας σε μια ερώτηση του δημοσιογράφου είπε ότι δεν είχε δει τη σειρά «Bridgerton», αλλά όταν έμαθε ότι πήρε τον ρόλο κάθισε με την κοπέλα του και έκαναν binge-watching τα επεισόδια.

Corey Mylchreest
Corey Mylchreest © Getty Images

☞Είναι μεγάλος φαν του «Χάρι Πότερ» (δεν διευκρινίζει βέβαια αν είναι των βιβλίων ή των ταινιών).

☞Η μαμά του σχολίασε για τη συμμετοχή του στη σειρά «The Sandman» του Netflix: «Οι καλύτερες δύο ατάκες που έχουν ειπωθεί ποτέ στην τηλέοραση». Γλυκούλα!

☞Είναι πολύ καλοί φίλοι με τη συμπρωταγωνίστριά του India Amarteifio, η οποία σχολιάζει κυριολεκτικά κάτω από κάθε φωτογραφία του στο Instagram. Επίσης, έγινε κολλητός με τον συμπρωταγωνιστή του Freddie Dennis, με τον οποίο μάλιστα τώρα συγκατοικούν.

☞Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, διάβασε προσωπικά ημερολόγια, σημειώσεις και γράμματα του Βασιλιά Γεώργιου, καθώς και το βιβλίο «Ο τελευταίος βασιλιας της Αμερικής: Η παρεξηγημένη βασιλεία του Γεώργιου ΙΙΙ» του Άντριου Ρόμπερτς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice