Μπιλ Μάρεϊ: Φημολογίες για σχέση με την κατά 30 χρόνια νεότερή του, Κελίς - Viral στο Twitter η εμφάνιση του 72χρονου σταρ με την τραγουδίστρια του «Milkshake».
Ο Μπιλ Μάρεϊ φέρεται να βγαίνει με την κατά 30 χρόνια νεότερή του Κελίς © EPA/David Swanson & Twitter/Kelis
Celebrities

Μπιλ Μάρεϊ και Κελίς, ο νέος «απαγορευμένος έρωτας» του Χόλιγουντ

Η κοινή εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες και οι αντιδράσεις για το χάσμα ηλικιών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπιλ Μάρεϊ: Φημολογίες για σχέση με την κατά 30 χρόνια νεότερή του, Κελίς - Συζητήθηκε στο Twitter η εμφάνιση του 72χρονου σταρ με την τραγουδίστρια του «Milkshake».

Ένα αντισυμβατικό ειδύλλιο φαίνεται να καλλιεργείται στους κόλπους της σόουμπιζ, με πρωταγωνιστές τον Μπιλ Μάρεϊ και την αμερικανίδα τραγουδίστρια Κελίς Ρότζερς, γνωστή στους ακροατές της ποπ ως Kelis.

Η 43χρονη ερμηνεύτρια του χιτ της δεκαετίας του 2000 «Milkshake» φέρεται βγαίνει με τον 72χρονο ηθοποιό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun. Όπως ήταν επόμενο, το ηλικιακό χάσμα ανάμεσά τους πυροδοτεί συζητήσεις γύρω από τι είναι κοινωνικά αποδεκτό στις σχέσεις μεταξύ δύο ενηλίκων.

Ενώ το δίδυμο δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει δημόσια το ειδύλλιό του, ο Μάρεϊ εθεάθη να παρακολουθεί το σετ της Κελίς στο φεστιβάλ Mighty Hoopla στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι δυο τους πόζαραν ακόμη και για μια φωτογραφία στα παρασκήνια.

Η Κελίς ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ράπερ Νας, αν και ο γάμος τους έληξε το 2009.

Το 2018, ισχυρίστηκε ότι την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου τους, κάτι που ο ίδιος ο Νας αρνήθηκε έκτοτε. Ο δεύτερος σύζυγος της Κελίς, Μάικ Μόρα, πέθανε από καρκίνο του στομάχου τον Μάρτιο του 2022.

Οι γάμοι του Μπιλ Μάρεϊ και τα σχόλια για την κοινή εμφάνιση με την Κελίς

Ο πρωταγωνιστής του «Ghostbusters», του «Μέρα της μαρμότας», του «Χαμένοι στη μετάφραση» και των ταινιών του Γουες Άντερσον ήταν παντρεμένος με τη Μάργκαρετ Κέλι από το 1981 έως το 1996.

Kelis - Milkshake (Official Music Video)

Aργότερα παντρεύτηκε με τη σχεδιάστρια κοστουμιών και εργαζόμενη στην κινηματογραφική βιομηχανία Τζένιφερ Μπάτλερ, από το 1997 έως το 2008. Η Μπάτλερ πέθανε απρόσμενα σε ηλικία 57 ετών το 2021.

Νωρίτερα φέτος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από την ηθοποιό Τζίνα Ντέιβις.

Μία πηγή από το περιβάλλον του Μπιλ Μάρεϊ και της Κελίς δήλωσε στη Sun: «Ό,τι κι αν είναι αυτό που τους έχει φέρει κοντά, όσο απίθανο κι αν φαίνεται, είναι κι οι δύο ελεύθεροι και διασκεδάζουν, παρά το μεγάλο ηλικιακό τους χάσμα».

Μετά από τις αναφορές για το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων εκδηλώθηκαν στο Twitter με λογιών αντιδράσεις, από καυστικά σχόλια μέχρι χιουμοριστικά μιμίδια.

(Με πληροφορίες του Billboard)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice