Κρίσι Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ: Ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους μέσω παρένθετης μητέρας - Τα πρώτα στιγμιότυπα στο Instagram.
Η Κρίσι Τέιγκεν και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου μωρού τους © Instagram/Chrissy Teigen
Celebrities

Γονείς για τέταρτη φορά Κρίσι Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ

Χαρμόσυνα νέα για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κρίσι Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ: Ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους μέσω παρένθετης μητέρας - Τα πρώτα στιγμιότυπα στο Instagram.

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ ξάφνιασαν ευχάριστα τους θαυμαστές τους μόλις ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου μωρού τους, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους Έστι.

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πανευτυχής μαμά μοιράστηκε μεταξύ άλλων τα πρώτα στιγμιότυπα του αξιολάτρευτου Wren Alexander Stephens, ο οποίος γεννήθηκε με πολλά μαλλιά, μέσω παρένθετης μητέρας στις 19 Ιουνίου.

«Το 2021 απευθυνθήκαμε σε ένα κέντρο παρένθετης μητρότητας, με την πρώτη μας αλληλογραφία να μας ρωτάει για το ενδεχόμενο να έχουμε 2 παρένθετες μητέρες, για να μας φέρει η καθεμία ένα υγιές αγοράκι ή κοριτσάκι. Δίδυμα, κάπως έτσι!», έγραψε η διάσημη επιχειρηματίας σε μια μακροσκελή ανάρτησή στο Instagram μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Τέιγκεν αποφάσισε ότι ήθελε να προσπαθήσει να κυοφορήσει για τελευταία φορά. Αντί να χρησιμοποιήσει δύο παρένθετες μητέρες, κυοφόρησε η ίδια ένα από τα μωρά της μέσω της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), ενώ η παρένθετη μητέρα τους έλαβε το δεύτερο.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αlexandra», ανέφερε επίσης η Τέιγκεν στην ανάρτησή της.

Την περιέγραψε ως την «πιο απίστευτη, αγαπητή, συμπονετική παρένθετη μητέρα τους».

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Όπως αναφέρει το People, παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει επίσης τον 4χρονο Mάιλς και την 7χρονη Λούνα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice