Dua Lipa, George Clooney και Chiara Ferrangi στην Ελλάδα
© getty/MEGA/GC Images, instagram @chiaraferraagni, @dualipa
Celebrities

Ποιοι ξένοι celebrities έχουν έρθει στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι;

Μπορεί οι διακοπές στη χώρα να έχουν γίνει «απαγορευτικές» για τους ‘Έλληνες, όχι όμως για τους ξένους αστέρες

Διακοπές στην Ελλάδα: Οι ξένοι διάσημοι που έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023

Ελληνικό Καλοκαίρι. Φαίνεται πως κάποιοι εξακολουθούν να το προτιμούν, παρά τις «απαγορευτικές» τιμές που συνεπάγεται αυτού. Όσο να πεις ο ήλιος λάμπει αλλιώτικα στην Ελλάδα και είναι κάτι που οι ξένοι celebrities εκτιμούν. Γι’ αυτό και επιλέγουν για μια ακόμη φορά τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Οι ξένοι celebrities στην Ελλάδα

Κλώντια Σίφερ

Το θρυλικό μοντέλο των 90ς επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές της. Η Κλώντια Σίφερ βρέθηκε στις Σπέτσες μαζί με την καλή της φίλη, Utah Huesch, ποστάροντας μάλιστα και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τον περασμένο Αύγουστο είχε βρεθεί πάλι στο αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού. Συνέχισε το ταξίδι της στην Αντίπαρο.

Ντούα Λίπα και Ρομέν Γαβράς

Έρωτας αλλά ελληνικά για το hot ζευγάρι. Έκαναν διακοπές στην όμορφη Σίφνο με επόμενη στάση την Αθήνα για να επισκεφτούν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Dua Lipa στη Σίφνο
© Instagram/ @dualipa
Dua Lipa και Romain Gavras στη Σίφνο
© Instagram/ @dualipa

Κιάρα Φεράνι

Η διάσημη Ιταλίδα Influencer –από τις πρώτες στο είδος της- δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο, όπου ταξίδεψε για το bachelorette party της αδερφής της Βαλεντίνα. Μάλιστα, ο σωματοφύλακας τη συνόδευσε ακόμη και στο μπάνιο της στη θάλασσα. 


Τζωρτζ Κλούνει

Το αιώνιο crush κάθε γυναίκας εντοπίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο για λιγότερο από 24 ώρες. Διαδρομή Παγκράτι- Κολλιάτσου, θα σχολίαζε κανείς. Συγκεκριμένα, ο George Clooney παρευρέθηκε σε πολυτελή εκδήλωση του διάσημου οίκου ρολογιών Omega (Swiss) στην παραλία Λια, χωρίς τη συνοδεία της Αμάλ και των διδύμων. Όπως αναφέρουν οι ντόπιοι ήταν πολύ ευδιάθετος και φιλικός με τον κόσμο.

George Clooney στη Μύκονο
©NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ματ Ντέιμον και αδερφοί Χέμσγουορθ

Από το νησί των ανέμων, δεν έλειπε ούτε ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του με τα αδέλφια Chris και Liam Hemsworth. Στην παρέα τους ήταν και η σύζυγος του πρώτου, Louciana Barroso και η σύντροφος του Liam και μοντέλο Gabriella Brooks. Φαίνεται πως προτίμησαν να περάσουν τον περισσότερο χρόνο στον Ορνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφτηκαν το εστιατόριο Kuzina και το ψητοπωλείο «Λευτέρης», όπου γεύτηκαν όλα όσα περιλαμβάνει ένα γνήσιο ελληνικό τραπέζι: παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια κλπ. Αν και συνοδεύονταν από σωματοφύλακες δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μία ευκαιρία που δε δύναται και καθημερινά.

O Matt Damon στη Μύκονο
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Liam Hesworth στη Μύκονο
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Κρίστιαν Μπέιλ

Το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου δε φιλοξένησε μόνο αυτούς τους celebrities. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κρίστιαν Μπέιλ μαζί με την οικογένειά του να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με το μαύρο φουσκωτό –και όχι το Batmobile. Γοητευτικότατος.

Christian Bale και Sibi Blažić στη Μύκονο
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Christian Bale στη Μύκονο
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καμίλα Καμπέγιο

Συνεχίζεται η «απόβαση» των αστέρων του διεθνούς jet set στη χώρα μας, καθώς ήταν σειρά της Καμίλα Καμπέγιο να επισκεφτεί την Αθήνα. Η 26χρονη ποπ σταρ ανέβασε ένα story στο Instagram από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη. Το βράδυ διασκέδασε σε κλαμπ στη Βάρκιζα, καθώς ήταν καλεσμένη στα γενέθλια του Γιώργου Μπουσάλη, συζύγου της Καλομοίρας Σαράντη.

camila-cambello-athens

Άννα ντε Άρμας

Η Ισπανοκουβανή ηθοποιός κατέφθασε στην Ελλάδα ως καλεσμένη του οίκου Louis Vuitton στο κλειστό event που διοργάνωσε στο Ηρώδειο, για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του. «Τα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της, ενώ σε μία άλλη: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική».

Γκόλντι Χων και Κερτ Ράσελ

Στη Σκιάθος και την Αθήνα βρέθηκε και η Γκόλντι Χων - η μητέρα της επίσης πασίγνωστης Κέιτ Χάντσον, μαζί με το σύντροφό της Κερτ Ράσελ. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα αποχαιρετώντας το νησί των Σποράδων με λεζάντα «Αντίο, Παράδεισε!»

Νία Βαρντάλος

Με αφορμή το Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference», επισκέφτηκε την Αθήνα και η σταρ των «Γάμος αλά Ελληνικά» ταινιών.

Παύλος και απόγονοι του Ζιβενσί

O Παύλος ξεναγεί στα αξιοθέατα της χώρας μας τους Ζόι και Ολιβιέ ντε Ζιβενσί, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ. Ο Ολιβιέ είναι ανιψιός του θρυλικού σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, Hubert de Givenchy και οικονομικό στέλεχος. Όπως σημείωσε ο Παύλος στο story του στο Instagram, o Ολιβιέ ντε Ζιβενσί έχει την ευκαιρία να γιορτάσει στη χώρα μας τα γενέθλιά του.

Παύλος και απόγονοι Ζιβενσί
© instagram/ @zoedegivenchy
Ζόι Ζιβενσί
© instagram/ @zoedegivenchy

Σέρχιο Γιουλ

Ο Ισπανός μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με τη σύντροφό του. «Αγαπώ την Ελλάδα. Ευχαριστώ Σαντορίνη», έγραψε χαρακτηριστικά σε λεζάντα φωτογραφίας στα social. Δεν ξέρω αν οι Ολυμπιακοί έχουν την ίδια γνώμη, αφού αυτός έβαλε το νικητήριο καλάθι που έκρινε τον τίτλο της Euroleague στον τελικό του Κάουνας.

Πάουλα Μπαντόσα και Στέφανος Τσιτσιπάς 

Με τον αγαπημένο της Στέφανο Τσιτσιπά κάνει διακοπές στην Ελλάδα η Ισπανίδα τενίστρια από το Μανχάταν Πάουλα Μπαντόσα. Φαίνεται πως το ζευγάρι ζει τον ερωτά του στην Ύδρα, ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφία από το κοινό τους προφίλ tsitsidosa.

Τζέιν Σέιμουρ

Η 72χρονη Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός, κατά την άφιξη της στο Ιόνιο, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σου Ελλάδα! Έτοιμη να δεχτώ τα θαύματα αυτού του εκπληκτικά όμορφου τόπου». Έκανε τις διακοπές της με τις αδερφές της- μοιάζουν αρκετά.

Jane Seymour στην Ελλάδα
© Instagram/ @janeseymour
Jane Seymour και οι αδελφές της στην Ελλάδα
© Instagram/ @janeseymour

Νικόλ Κίντμαν 

Η Νικόλ Κίντμαν επισκέφθηκε τους Παξούς το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως φαίνεται έμεινε κατενθουσιασμένη, καθώς και φέτος έκανε το comeback. Στο νησί βρισκόταν τον Ιούνιο και ο Μόργκαν Φρίμαν.

Μπάρακ Ομπάμα

Τη χώρα μας επισκέφθηκε πρόσφατα και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στα πλαίσια του  φεστιβαλ SNF Nostos. Ωστόσο, δε γίνεται κάποιος να φύγει από την Ελλάδα χωρίς να έχει επισκεφτεί κάποιο ελληνικό νησί, ειδικά αν είναι καλοκαίρι.  Για αυτό και παραθέρισε στην Αντίπαρο στο εξωχικό του οσκαρικού ηθοποιού Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

0r6a14843543__1_

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice