Η Λίντσεϊ Λόχαν δεν είναι μια «συνηθισμένη μαμά»

Το μήνυμα μετά τη γέννα και η παραπομπή στα «Mean Girls»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίντσεϊ Λόχαν: Δείχνει το σώμα της δύο εβδομάδες μετά τη γέννα - «Είμαι τόσο περήφανη για το τι κατάφερε αυτό το σώμα»

Λίντσεϊ Λόχαν, που πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει στον καθρέφτη της και δείχνει πώς είναι το σώμα της δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Χωρίς ίχνος ανασφάλειας, στέλνει μήνυμα στις νέες μαμάδες υπέρ της αποδοχής του σώματός τους που πέρασε μια τόσο δύσκολη διαδικασία όσο αυτή της εγκυμοσύνης.

Σε αντίθεση με άλλες σταρ, που επιλέγουν να «κρύψουν» το σώμα μετά από αυτή τη δοκιμασία, η Λιντσεϊ Λόχαν δηλώνει περήφανη και για τον λόγο αυτό «όχι συνηθισμένη».

«Είμαι τόσο περήφανη για το τι κατάφερε αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα της ανάρρωσης. Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο! Επειδή δεν είμαι μια συνηθισμένη μαμά, είμαι μια επιλόχειος μαμά» έγραψε η χολιγουντιανή ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παράλληλα με το μήνυμα στις νέες μαμάδες, η ηθοποιός έκανε και μια έξυπνη παραπομπή στην ταινία που λάτρεψε το κοινό της «Mean Girls». 

Στην ταινία αυτή του 2004, η μητέρα της Regina δηλώνει στην πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει η Λίντσεΐ Λόχαν ότι «δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά· είναι μια cool μαμά».

MEAN GIRLS - Every AMY POEHLER Scene

Πριν λίγες εβδομάδες η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Bader Shammas, καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, που πήρε το όνομα Luai.

«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, ο χρηματιστής Μπάντερ Σάμμας, καλωσόρισαν έναν όμορφο, υγιή γιο που ονομάζεται Λουάι. Η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη από αγάπη», είχε ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Λόχαν στο PEOPLE.

Για πρώτη φορά η ίδια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις 14 Μαρτίου, με ένα λευκό φορμάκι μωρού. Στην ανάρτησή της είχε γράψει «Νιώθουμε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice