Σεργουλόπουλος, Σαμαρά, Μπακοδήμου, Ράντου
© Instagram Fotis Sergoulopoulos, Evgenia Samara, Maria Bacodimou
Celebrities

10 γνωστά πρόσωπα επέλεξαν το εξωτερικό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Πού πήγαν διακοπές ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Ευγενία Σαμαρά, η Ελένη Ράντου και μερικά ακόμα γνωστά μας πρόσωπα

Έλληνες διάσημοι που επέλεξαν το εξωτερικό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Όπως οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ προτίμησαν τα ελληνικά νησιά για καλοκαιρινούς προορισμούς τους, έτσι και αρκετοί Έλληνες ήταν αυτοί που αποφάσισαν φέτος να κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό. Και όμως υπάρχουν Έλληνες διάσημοι που λένε όχι στα ελληνικά νησιά την φετινή χρονιά διότι πιθανότατα οι διακοπές στο εξωτερικό τους βγήκαν πολύ πιο φθηνές. Τους εντοπίσαμε και παρακάτω σου έχουμε 10 Έλληνες διάσημους που προτίμησαν το εξωτερικό και πιο εξωτικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2023. 

Η Ευγενία Σαμαρά πήγε στη Νέα Υόρκη και το Περού

Η Ευγενία Σαμαρά που θα παρουσιάσει τη φετινή χρονιά στην ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι «SWITCH» έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές της στο εξωτερικό με φίλη της. Ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη όπου έμεινε εκεί για αρκετές μέρες ενώ μοιράστηκε με τους ινσταγκραμικούς της φίλους το προσωπικό της ταξιδιωτικό ημερολόγιο. Πήγε στο Central Park, δοκίμασε αρκετό junk food και λαχταριστά cookies ενώ στις 8 Αυγούστου βρέθηκε να κάνει βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό στο Περού. Στη συνέχεια, έκανε βόλτες και sandboard στην έρημο, αγκάλιαζε σφιχτά ένα μωρό Alpaca, πήγε στη λίμνη Ticitaca, την υψηλότερη λίμνη του πλανήτη, ανέβηκε στο Μάτσου Πίτσου και βρέθηκε στον Αμαζόνιο.

O Φώτης Σεργουλόπουλος ταξίδεψε στη Γαλλία και την Iσλανδία

O Φώτης Σεργουλόπουλος αφού βρέθηκε τέλη Ιουλίου στην Γαλλία και έκανε εκείνες τις ημέρες μια βόλτα στο Annecy και στο La Clusaz, Rhone-Alpes, τον Αύγουστο επισκέφτηκε την Ισλανδία. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» πόσταρε στις 22 Αυγούστου μια φωτογραφία του στη Diamond Beach της Ισλανδίας που έγραφε “Very Icelandic” αλλά και ένα βίντεο που δείχνει το road-trip του. Από το πώς είναι μέσα το τροχόσπιτο, κάποιες από τις διαδρομές μέχρι και μερικά από τα μέρη που εξερεύνησε.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου πήγαν Ζανζιβάρη

«Το μαγικό με τα ταξίδια είναι ότι μένουν θεραπευτικά σε ένα μεγάλο χώρο του μυαλού σου για πάντα» έγραψε στο τελευταίο post της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου, στο οποίο φαίνεται να αναπολεί το ταξίδι της στην Αφρική. Ο προορισμός ήταν η Ζανζιβάρη στις αρχές του φετινού Αυγούστου μαζί με την Ελένη Ράντου και την παρέα τους. Το σίγουρο είναι ότι οι παραλίες κι οι θάλασσες της Ζανζιβάρης δεν τις άφησαν να πλήξουν, ξεναγήθηκαν στην φύση, στις υπαίθριες αγορές, γνώρισαν αρκετό κόσμο αλλά και την κουλτούρα της περιοχής της Τανζανίας. H ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο λογαριασμό της στο Facebook. «Γύρισα και είμαι ακόμα εκεί. Να αναπολώ τα χαμόγελα στα πρόσωπα που είδα, τόσο βασανισμένα, τόσο ταλαιπωρημένα... αλλά χωρίς ίχνος θυμού ή μίσους ή βίας» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Ελένη Βαΐτσου επισκέφτηκε το Πακιστάν

Τον Αύγουστο δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία κρατώντας ένα μεγάλο μαύρο σάκο και φορώντας το καπέλο της. Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου τις επόμενες μέρες ανέβασε εικόνες από το Đůikår Hunzå και την λίμνη Attabad. «Αν δεν σ’ αρέσει το φαγητό, αν δεν δίνεις σημασία στα έθιμα, αν φοβάσαι τη θρησκεία, αν αποφεύγεις τους ανθρώπους, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι» ήταν η φράση του James A. Michener με την οποία ταυτίστηκε. Στιγμιότυπα από τους δρόμους, τις αγορές, τους ανθρώπους, την ιδιαίτερη κουζίνα τους ήταν μερικά μόνο από όσα μπορούσε να δει κάποιος ακόλουθος της.

Η Δούκισσα Νομικού πήγε Λονδίνο 

«Ερχόμενη στο Λονδίνο δεν είχε ιδέα από τέννις. Ωστόσο, μετά απο 48 ώρες εκεί, εκ των οποίων οι 9 ήταν στο γήπεδο, έγινε έξπερτ» γράφει χιουμοριστικά στα δημοσιεύματά της. Το σίγουρο ήταν ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία το ταξίδι της εκεί.

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην Ισλανδία και την Γερμανία

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα και οι κόρες τους Όλγα και Νίκη, ταξίδεψαν τον Ιούλιο στην Ισλανδία. Μέσα από τις δημοσιεύσεις τους στο instagram, είδαμε τη στάση που έκαναν στη λίμνη Kleifarvatn, στο Krysuvik-Seltun Hot springs, στο Dettifoss Waterfall, στο Borgarbyggð και συνέχισαν το ταξίδι τους στη Στουτγάρδη και στο Λούντβιγκσμπουργκ.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πήγε στις ΗΠΑ

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε τον Αύγουστο στην Δυτική ακτή των ΗΠΑ και στη Σάντα Μόνικα με διάθεση «Resting beach phase». Συνέχισε για Σαν Φραντζίσκο και τη μυθική Golden Gate Bridge, και τέλος επισκέφτηκε και το άλλο μυθικό μέρος, το Grand Canyon. Η επιλογή αυτή ίσως είναι το πιο ωραίο ταξίδι που μπορεί να κάνει κάποιος αν βρεθεί στην αμερικάνικη ήπειρο.

Η Kατερίνα Καινούργιου επέλεξε την Γαλλία

Λίγο πριν ξεκινήσει την καθημερινή τηλεοπτική της εκπομπή η παρουσιάστρια έκανε μια στάση στο Παρίσι, την πόλη που την κάνει να νοιώθει «άλλος άνθρωπος». Φορώντας το μπλε σατέν της φόρεμα, με μανικιούρ chocolate nails και με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, πόζαρε απολαμβάνοντας τις διακοπές της παρέα με την αγαπημένη της φίλη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice