Ο Τζέισον Ντόνοβαν παραδέχεται ότι «ζήλευε» την Κάιλι Μινόγκ, καθώς «πάντα ξεχώριζε» - Η κοινή τους πορεία στην ποπ μουσική, την τηλεόραση και τη ζωή.
Ο Τζέισον Ντόνοβαν και η Κάιλι Μινόγκ πρωταγωνιστούσαν στην σαπουνόπερα «Νeighbours», ενώ ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν χωρίσουν το 1989 © Instagram/Jason Donovan
Celebrities

Ο Τζέισον Ντόνοβαν παραδέχεται ότι «ζήλευε» την Κάιλι Μινόγκ

Το ποπ είδωλο της δεκαετίας του ’80 μιλά για τη σχέση τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Τζέισον Ντόνοβαν παραδέχεται ότι «ζήλευε» την Κάιλι Μινόγκ, καθώς «πάντα ξεχώριζε» - Η κοινή τους πορεία στην ποπ μουσική, την τηλεόραση και τη ζωή.

Ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζέισον Ντόνοβαν παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Radio 2 ότι «ζήλευε» την Κάιλι Μινόγκ σημειώνοντας παράλληλα ότι «πάντα ξεχώριζε». Όπως αναφέρει η Daily Mail οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εφηβεία όταν πρωταγωνιστούσαν στην σαπουνόπερα «Νeighbours» ενώ ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν χωρίσουν το 1989.

«Η Kάιλι είναι απίστευτα εργατική, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Ακόμη και όταν επιστρέφω πίσω στις πρώτες μέρες της σειράς και στην αρχή της μουσικής της καριέρας, ήταν προφανές ότι είχε χάρισμα», είπε ο Ντόνοβαν στον Σκοτ Μιλς και εξήγησε.

«Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί, ξέρετε, να μπει σε ένα δωμάτιο και να μάθει ένα τραγούδι μέσα σε δύο λεπτά.

»Θυμάμαι ότι στο "Neighbours" εγώ δούλευα πάνω στο σενάριο από το προηγούμενο βράδυ και εκείνη ερχόταν στο πλατό, διάβαζε 5 σελίδες και έβγαζε όλες τις ατάκες σωστά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εξελισσόταν σε εκπληκτική καλλιτέχνιδα αλλά αυτό ακριβώς έγινε».

Επίσης παραδέχθηκε ότι «τη ζήλευα, Θεέ μου και εγώ αυτό ήθελα, την κοιτούσα και έλεγα «Θέλω λίγο από αυτό»», ανέφερε ο σταρ.

«An Audience with Kylie»: Αφιέρωμα για μια μυθική καριέρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ΙΤV ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα μουσικό αφιέρωμα για την θρυλική καριέρα της Κάιλι Μινόγκ με τον τίτλο «An Audience with Kylie» και με οικοδέσποινα την ίδια.

Neighbours finale Kylie Minogue & Jason Donovan return

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν την 1η Δεκεμβρίου στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice