George & Amal Clooney στη Βενετία
George & Amal Clooney στη Βενετία © EPA/ANDREA MEROLA
Celebrities

Λαμπερή εμφάνιση από George και Amal Clooney στη Βενετία

Το hairstyle του ζευγαριού επιμελήθηκε ο κομμωτής των σταρ Δημήτρης Γιαννέτος

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Amal Clooney θύμισε πριγκίπισσα στα DVF Awards, ενώ ο πάντα κομψός George προτίμησε ένα all black look

Μπορεί από το φετινό 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας να απουσιάζουν αρκετοί σταρ λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ, ωστόσο ο George και η Amal Clooney ήταν πιστοί στο ραντεβού και έκλεψαν την παράσταση.

Προτού όμως περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα βραβεία της Νταϊάν φον Φούρστενμπεργκ (DVF Awards) όπου η 45χρονη Αμάλ ήταν ανάμεσα στις βραβευθείσες για τον ακτιβισμό της υπέρ των θυμάτων κακοποίησης σε όλο τον κόσμο.

«Η Αμάλ έχει εκπροσωπήσει γνωστούς πολιτικούς κρατούμενους και επιζήσασες μαζικών φρικαλεοτήτων, όπως οι γυναίκες Γιαζίντι και οι σκλάβες του ISIS, πολίτες που τους επιτέθηκαν πολιτοφυλακές στο Σουδάν και κυβερνητικές δυνάμεις στο Νταρφούρ, καθώς και ακτιβίστριες σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης εξασφαλίσει την ελευθερία πολυάριθμων αδικαιολόγητα φυλακισθέντων δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Η βραβευθείσα δικηγόρος θα λάβει ένα χρηματικό ποσό για να υποστηρίξει μια οργάνωση της επιλογής της.

Η λαμπερή εμφάνιση του ζεύγους Clooney

Για την εκδήλωση αυτή, η Amal Clooney θύμισε πριγκίπισσα με ροδακινί βίντατζ φόρεμα Christian Dior από δαντέλα με «ουρά». To συνδύασε με χρυσά σανδάλια και μακριά σκουλαρίκια σε ασημί και ροζ τόνους.

Δίπλα της, ο 62χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ προτίμησε ένα κλασικό all-black look. Το ζευγάρι εμφανίστηκε χέρι-χέρι.

Την Αμάλ υποδέχθηκε με θέρμη η ίδια η θρυλική σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φούστενμπεργκ.

Amal Clooney & Diane von Furstenberg
Amal Clooney & Diane von Furstenberg © EPA/ANDREA MEROLA

Mαλλιά δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

Αν προσέξατε μια αλλαγή στα κυματιστά σαν γοργόνας μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ, αυτό οφείλεται στον Έλληνα κομμωτή των αστέρων του Χόλιγουντ, Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο celebrity hairstylist επιμελήθηκε τα μαλλιά του ζεύγους: για τον Τζορτζ ένα τριμάρισμα, για την Αμάλ καστανόξανθες ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας βουτύρου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice