Έμα Κόριν: Η απελευθερωτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Η non-binary σταρ του «The Crown» ποζάρει φορώντας εσώρουχο.
Η Έμα Κόριν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας © Stefania D'Alessandro/WireImage/Getty Images
Fashion

Η απελευθερωμένη εμφάνιση της Έμα Κόριν χωρίς παντελόνι στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το αντισυμβατικό outfit της σταρ του «The Crown» που προωθεί τα όρια της μόδας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έμα Κόριν: Η απελευθερωτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Η non-binary σταρ του «The Crown» ποζάρει φορώντας εσώρουχο.  

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας προσφέρει μια ευκαιρία στους σταρ να μεταφέρουν κάτι από την αύρα του παλιού Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί. Η πάντοτε στιλιστικά πρωτότυπη ωστόσο Έμα Κόριν, αποφάσισε να δώσει μια διαφορετική γεύση στην περίσταση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σταρ του «The Crown» έφτασε στην ιταλική πόλη για να παρακολουθήσει το event της Miu Miu «Women's Tales», σε μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης η Σίντνεϊ Σουίνι και η Μάγκι Γκίλενχαλ.

Για το φωτογραφικό σκέλος της υπόθεσης, η Κόριν πήρε ένα τολμηρό ρίσκο που τράβηξε τα βλέμματα και απέδωσε καρπούς, αποδεικνύοντας ότι να κυκλοφορείς χωρίς παντελόνι μπορεί να είναι απόλυτα κομψό.

Η Έμα Κόριν εμφανίστηκε με ένα σετ με πλεκτή πράσινη ζακέτα και αντίστοιχο πλεκτό εσώρουχο, το συνδύασε με ένα λεπτό, διάφανο μαύρο καλσόν και ένα λευκό T-shirt. 

Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καφέ παπούτσια, μια μίνι μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι οβάλ γυαλιά ηλίου.

Σε συνδυασμό με το φρεσκοκουρεμένο, σχεδόν ξυρισμένο σύριζα κεφάλι της, η αγγλίδα ηθοποιός πέτυχε ένα οπωσδήποτε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διάσημοι χωρίς παντελόνι: Το νέο στιλιστικό statement δεν είναι ακριβώς πρόσφατο

Η Κόριν, η οποία αποκάλυψε τη μη δυαδική ταυτότητα φύλου της το 2021, έχει αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τη Miu Miu τα τελευταία χρόνια.

Τον Μάρτιο, εθεάθη στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι φορώντας μια παρόμοια αποκαλυπτική εμφάνιση, αποτελούμενη από ένα μπεζ πουλόβερ με ζιβάγκο και ένα χρυσό παντελόνι με παγιέτες. Η δημιουργική διευθύντρια της Miu Miu, Μιούτσια Πράντα, είχε αναφέρει: «Μου αρέσει! Αν ήμουν μικρότερη, θα έβγαινα με εσώρουχα!».

Ενώ διάσημοι όπως η Κένταλ Τζένερ και η Μπέλα Χαντίντ έχουν εμφανιστεί χωρίς παντελόνι σε ένα πιο street style πλαίσιο, η Κόριν κερδίζει επιπλέον πόντους για την τόλμη της να λανσάρει την τάση στο λαμπερό κόκκινο χαλί.

Η Κόριν δεν είναι η πρώτη fashionista που κάνει μια δήλωση απεκδυόμενη το κάτω μισό ενός συμβατικού ρουχισμού. Όταν η κοσμική Ναν Κέμπνερ εκδιώχθηκε από το εστιατόριο La Côte Basque της Νέας Υόρκης επειδή φορούσε ένα σμόκιν Yves Saint Laurent το 1968, έβγαλε το παντελόνι της και δήλωσε ότι το σακάκι της ήταν φόρεμα.

Πενήντα πέντε χρόνια μετά, η Κόριν μπορεί να κάνει ορισμένους από τους ομολόγους της στη γενιά Gen Z να σκεφτούν να υιοθετήσουν εκ νέου την τάση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice