Φέτος τα wide-leg Jeans έχουν εκτοπίσει κάθε στιλ τζιν και αυτοί είναι οι τρόποι για να τα συνδυάσετε
© Instagram/ @thecarolinelin, courtesy of Chloe, Instagram @hoskelsa
Fashion

Wide-leg Jeans: Αυτή είναι η νέα τάση στα τζιν

Full-length, φαρδιά μπατζάκια και high rise γραμμή είναι όλα όσα συνθέτουν τη νέα μεγάλη τάση στα παντελόνια

Wide-leg Jeans: Η νέα τάση στα τζιν παντελόνια και οι τρόποι για να την αξιοποιήσετε με στιλ 

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε που συναντιούνται η μόδα Y2K, το στιλ της δεκαετίας του 1990 και η ήσυχη πολυτέλεια; Wide-leg jeans, η νέα τάση στα τζιν που πέρυσι έκανε δειλά την εμφάνισή της και φέτος εντοπίστηκε στις περισσότερες πασαρέλες του φθινοπώρου. Καθώς η κυριαρχία των skinny jeans στις ντουλάπες μας έλαβε τέλος, οι τάσεις στα τζιν φαίνεται να επιφυλάσσουν μόνο θετικές εκπλήξεις. H δυναμική άνοδος του wide-leg είναι σίγουρα μια από αυτές.

Wide-leg jean
Ⓒ COURTESY OF CHLOE

Full-length, φαρδιά μπατζάκια και high rise γραμμή είναι όλα όσα συνθέτουν τη νέα μεγάλη τάση στα παντελόνια. Ίσως οφείλεται στη σιλουέτα τους, στη διαχρονικότητά τους ή το cool vibe που εκπέμπουν, αλλά σε κάθε περίπτωση τα wide-leg μας έχουν κερδίσει και μπορούν να καταταχθούν ανάμεσα στο Top 3 των jean trends. Συγχρόνως, η άνεση που προσφέρουν, είναι ικανή να κερδίσει και τους μεγαλύτερους αρνητές των τζιν παντελονιών.

Είτε σας αρέσει να συνδυάζετε τα τζιν σας με μεγάλα πλεκτά και statement top είτε προτιμάτε looks με διακριτικά κορμάκι και απλά λευκά t-shirt, το wide-leg τζιν είναι ιδανικό για να χτίσετε ξεχωριστά looks, τα οποία θα ανανεώσουν το στιλ σας. Η άνεση και η cool αίσθηση που νιώθει κανείς μέσα σε αυτά μπορεί να σας φτιάξουν και τη διάθεση. Scroll down για να τσεκάρετε τις δικές μας φρέσκες προτάσεις.

Wide-leg jean με cropped top

Όσο οι θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές, μπορείτε να συνδυάσετε το wide-leg jean σου με ένα cropped top και να τονίσετε την μέση σας με μια ιδιαίτερη ζώνη. Για βραδινές εμφανίσεις, ο συνδυασμός θα αποκτήσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον αν αντί για cropped top φορέσετε ένα bralette ή ένα bandeau. Στα παπούτσια αυτού του look συστήνονται ανεπιφύλακτα πέδιλα ή σανδάλια που κάνουν μια μικρή ανατροπή σε σχέση με τον συνηθισμένο συνδυασμό τζιν-sneaker.

Go big, or go home: Φαρδύ τζιν με φαρδύ πουκάμισο

Ενώ η βασική ιδέα στα φαρδιά τζιν επικεντρώνεται στην εξισορρόπηση του όγκου του παντελονιού, μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε ένα look που θα έχει συνολικά πολύ όγκο αξιοποιώντας κάποιο φαρδύ πουκάμισο. Στην περίπτωση που θέλετε να αποδομήσετε λίγο το τελικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να ανοίξετε μερικά κουμπιά του πουκαμίσου.  

Το απόλυτο φθινοπωρινό look με wide-leg jean 

Όταν τελικά φθάσει η στιγμή για τα φθινοπωρινά outfit, βάλτε το wide-leg jean σας με ένα ανοιχτόχρωμο αμάνικο ζιβάγκο και ολοκληρώστε την εμφάνιση με κλασικές δερμάτινες μπότες. Εύκολο, κομψό, το απόλυτο φθινοπωρινό look. 

Wide-leg jean
Ⓒ Instagram / juliesfi

Double jean και wide-leg: Δυο trend σε ένα 

Αν θέλετε να συνδυάσετε τζιν με τζιν, από εμάς είναι ναι! Άλλωστε, τo double jean είναι άλλη μια τάση της φετινής χρονιάς, η απάντηση στα co-ord set που έχουν πλημμυρίσει την αγορά. Αρπάξτε έναν τζιν κορσέ ή ένα jean jacket  -για τις πιο κρύες μέρες- και φορέστε το μαζί με το wide-leg jean και θα έχετε γρήγορα και εύκολα ένα εξαιρετικά στιλάτο look που πάει παντού.

double jean
Ⓒ COURTESY OF COS

Wide-leg jean, αλλά όχι μπλε

Φυσικά, μη ξεχνάτε ότι το τζιν δεν είναι πάντα μπλε. Για παράδειγμα, το ιβουάρ είναι μια μεγάλη χρωματική τάση αυτού του φθινοπώρου, την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Επιλέξτε ένα ντύσιμο από πάνω έως κάτω σε ανάλογες αποχρώσεις με το ιβουάρ wide-leg jean σας και σερβίρετε μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση που κολακεύει το σώμα.

wide leg jean
Ⓒ Instagram / @CHRISSYFORD

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice