Σοφία Λόρεν: Χειρουργήθηκε μετά από ατύχημα στο σπίτι της η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός - Υπέστη αρκετά κατάγματα στο ισχίο - Στο πλευρό της οι δύο γιοι της.
Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Σοφία Λόρεν © EPA/Nina Prommer
Celebrities

Χειρουργήθηκε η Σοφία Λόρεν έπειτα από πτώση μέσα στο σπίτι της

«Συγκρατημένη αισιοδοξία» για την ανάρρωση της 89χρονης Ιταλίδας ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σοφία Λόρεν: Χειρουργήθηκε μετά από ατύχημα στο σπίτι της η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός - Υπέστη αρκετά κατάγματα στο ισχίο - Στο πλευρό της οι δύο γιοι της.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση δέχτηκε η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν, από την ομάδα των εστιατορίων της.

Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση εξαιτίας πολλών καταγμάτων που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που είχε στο μπάνιο του σπιτιού της στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η Λόρεν η οποία έκλεισε τα 89 στις 20 Σεπτεμβρίου, υπέστη αρκετά κατάγματα στο ισχίο όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στο «The Hollywood Reporter».

Οι γιοι της Εντουάρντο και Κάρλο Πόντι Τζούνιορ βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της ενώ υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την ανάρρωσή της.

Η ηθοποιός επρόκειτο να βρεθεί στα εγκαίνια του τέταρτου εστιατορίου που ανοίγει με το όνομά της στο Μπάρι στις 26 Σεπτεμβρίου. Εστιατόρια Σοφία Λόρεν υπάρχουν στη Φλωρεντία, στο Μιλάνο και στη Ρώμη.

Σε επίδειξη του Τζιόρτζιο Αρμάνι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Σοφία Λόρεν

Η ομάδα των εστιατορίων σε ανάρτηση στο Ιnstagram έγραψε μεταξύ άλλων «...τώρα θα πρέπει να περάσει μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η κα Λόρεν θα επιστρέψει πολύ σύντομα κοντά μας. Όλη η ομάδα δράττεται της ευκαιρίας να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της σταρ ήταν στην επίδειξη μόδας του Τζιόρτζιο Αρμάνι στις 2 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του 80ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice