Φαρέλ Γουίλιαμς: Βιβλίο για τα κοσμήματα στην κουλτούρα και τη μόδα του hip-hop - Πώς ενσωμάτωσε τα σχέδιά του στην υψηλή κοσμηματοποιία των μεγάλων οίκων.
Αφιερωμένη στη συλλογή κοσμημάτων του Φαρέλ Γουίλιαμς είναι μονογραφία που κυκλοφορεί © EPA/Caroline Brehman
Celebrities

Η συλλογή κοσμημάτων του Φαρέλ Γουίλιαμς γίνεται βιβλίο

Περιγράφεται ως προσωπικός κατάλογος της «δαπανηρής συνήθειάς» του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Φαρέλ Γουίλιαμς: Βιβλίο για τα κοσμήματα στην κουλτούρα και τη μόδα του hip-hop - Πώς ενσωμάτωσε τα σχέδιά του στην υψηλή κοσμηματοποιία των μεγάλων οίκων.

Αφιερωμένη στη συλλογή κοσμημάτων του Φαρέλ Γουίλιαμς είναι η επερχόμενη μονογραφία με τίτλο «Pharrell: Carbon, Pressure & Time: A Book of Jewels» που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Rizzoli New York αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Μεταξύ του σχεδιασμού των κολεξιόν ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton, της παραγωγής επιτυχημένων δίσκων ο Φαρέλ Γουίλιαμς βρήκε επίσης κατά κάποιο τρόπο χρόνο να γράψει το βιβλίο που εξερευνά τα κοσμήματα στην κουλτούρα και τη μόδα του hip-hop.

Το βιβλίο είναι επίσης προσωπικός κατάλογος, της «δαπανηρής συνήθειάς» του, όπως τη χαρακτήριζε κάποτε ο Φαρέλ Γουίλιαμς.

Συνεργαζόμενος με τον Louis Vuitton σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες, ο Γουίλιαμς ήταν ο πρώτος που ενσωμάτωσε τα σχέδιά του στην υψηλή κοσμηματοποιία των μεγάλων οίκων.

Οι καινοτόμες συνεργασίες του συνεχίζονται μέχρι σήμερα, κυρίως με τους οίκους Tiffany και Chanel και τον ωρολογοποιό Richard Mille, αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

Οι πιο εντυπωσιακές από αυτές, αλυσίδες, δαχτυλίδια και τα μενταγιόν με πολύτιμα μέταλλα και διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους αποτελούν τόσο κομμάτι των μουσικών παραστάσεων του τραγουδιστή όσο και του προσωπικού του στυλ.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (από 25 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου), ο Φαρέλ Γουίλιαμς διοργάνωσε εκδήλωση στη γαλλική πρωτεύουσα και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice