Η Britney Spears θυμάται την παθιασμένη της σχέση με τον Colin Farrell, μετά τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake
© EPA / CHRISTIAN LILIENDAHL
Celebrities

Η Britney Spears θυμάται την παθιασμένη της σχέση με τον Colin Farrell

«Οι απογοητεύσεις στην ερωτική μου ζωή ήταν μόνο ένα μέρος του πόσο απομονώθηκα»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Britney Spears - Colin Farrell: Μια παθιασμένη σχέση, ενώ η τραγουδίστρια δεν είχε ξεπεράσει τον Justin Timberlake

Η Britney Spears, στα νέα της απομνημονεύματα, «The Woman in Me», περιγράφει την σύντομη σχέση που είχε με τον ιρλανδό ηθοποιό Colin Farrell, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Ήμουν ερωτευμένη μαζί του», έγραψε η Britney Spears για τον Justin Timberlake

Το ζευγάρι Britney Spears - Colin Farrell γνωρίστηκε ενώ ο Farrell γύριζε την ταινία «SWAT», λίγο μετά τον χωρισμό της Spears με τον Justin Timberlake. Γράφοντας ότι ο Timberlake κοιμήθηκε με «έξι ή επτά κορίτσια» τις εβδομάδες αφότου «επίσημα» τερμάτισαν τη σχέση τους, η Spears αναφέρει στην βιογραφία της ότι εξακολουθούσε να είναι διχασμένη για τον πρώην της. «Ήταν το όνειρο ενός κοριτσιού. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του», έγραψε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το περιοδικό TIME, το οποίο έλαβε αντίγραφο της βιογραφίας πριν την κυκλοφορία της 24 Οκτωβρίου.

Οι καυγάδες της Britney Spears με τον Colin Farrell

Για να προσπαθήσει να ξεπεράσει τη σχέση, η Spears γράφει ότι αποφάσισε ότι ήταν καιρός να ξαναρχίσει να βγαίνει ραντεβού και ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον Farrell μέσω ενός «κοινού φίλου». Αφού οι δυο τους συναντήθηκαν, άρχισε να τον επισκέπτεται στα γυρίσματα της ταινίας του, αλλά το ζευγάρι «είχε έναν καβγά δύο εβδομάδων», όπως γράφει η Spears. «Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, παλεύαμε τόσο παθιασμένα που ήταν σαν να βρισκόμαστε σε καβγά στο δρόμο».

Όταν παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας «The Recruit» του Farrell το 2003, η Spears θυμάται ότι δεν είχε ξεπεράσει τελείως τον Timberlake. «Όπως έκανα και πριν όταν ένιωθα υπερβολικά δεμένη με έναν άντρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο, ότι απλώς διασκεδάζαμε, ότι σε αυτήν την περίπτωση ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Justin».    

«Είμαστε μόνο φίλοι», είχε πει ο Colin Farrell για την Britney Spears

Σε εκείνη την πρεμιέρα, ο Farrell είπε στους δημοσιογράφους ότι η σχέση τους ήταν περιστασιακή. «Δεν βγαίνουμε ραντεβού. Είναι ένα γλυκό, γλυκό κορίτσι. Δεν συμβαίνει τίποτα – είμαστε μόνο φίλοι», είχε πει τότε. Το Entertainment Weekly ανέφερε ότι η Spears είχε φύγει από την εκδήλωση «μόλις έφυγαν και οι παπαράτσι».

Αργότερα εκείνο το έτος, η Spears μίλησε στο περιοδικό W για τη σύντομη σχέση τους, λέγοντας: «Ναι, τον φίλησα... Είναι το πιο χαριτωμένο, πιο καυτό πράγμα στον κόσμο. Αλλά, δεν ήταν τίποτα σοβαρό».

Ωστόσο, η Spears δεν αναφέρει με λεπτομέρειες το τέλος της σχέσης της με τον Farrell στο «The Woman in Me», εκτός από το να πει ότι «για μια σύντομη στιγμή, πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι εκεί. Οι απογοητεύσεις στην ερωτική μου ζωή ήταν μόνο ένα μέρος του πόσο απομονώθηκα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice