David και Victoria Beckham
© EPA/ Tolga Akmen
Celebrities

Netflix: Οι σχέσεις διάσημων ζευγαριών που παρουσιάζονται σε ντοκιμαντέρ

Από τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την Τζέρι Χάλιγουελ μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

Ζευγάρια του Hollywood που είδαμε κομμάτι της προσωπικής ζωής τους σε ντοκιμαντέρ

«Μαγική» χαρακτήρισε τη σχέση του με την Τζέρι Χάλιγουελ στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Robbie Williams, που κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix, ο διάσημος τραγουδιστής. «Η Βικτώρια είναι τα πάντα για μένα. Το να την βλέπεις να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές. Έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά  από την άλλη, ο Ντέιβιντ στο δικό του ντοκιμαντέρ “Τhe Beckhams” που κυκλοφόρησε 4/10 στο Netflix. Ο Χάρι πάλι είδε πρώτη φορά την Μέγκαν Μάρκλ σε βίντεο στο Instagram, η οποία φορούσε ένα φίλτρο με αυτιά σκύλου και σκέφτηκε «ποια είναι αυτή» αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν που βγήκε στο Netflix το Δεκεμβρίου του 2022. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και πιο έντονο το ενδιαφέρον των διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ να αποκαλύψουν σημαντικές πτυχές της ζωής τους, επαγγελματικής και προσωπικής. Είναι απλώς μια τάση για έκθεση ή μια βαθύτερη ανάγκη να «ξεγυμνωθούν» στο κοινό τους; Παρακάτω σου έχουμε μερικά διάσημα ζευγάρια πρώην και μη, που μιλούν για την ερωτική τους ιστορία σε ντοκιμαντέρ.

Διάσημα ζευγάρια σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Ρόμπι Γουίλιαμς και Τζέρι Χάλιγουελ

Robbie Williams
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Στο 2ο επεισόδιο «Κανείς κάποια μέρα» του ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τις διακοπές του διάσημου τραγουδιστή στη Μεσόγειο το 2000 με τον Γκάι, την Έμμα, και την Τζέρι Χάλιγουελ των Spice Girls. Κι από εκείνη ακριβώς την στιγμή αποκαλύπτονται μπροστά μας άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την Τζέρι με την οποία η σχέση τους ξεκίνησε, όταν εκείνος πήγαινε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Μεταξύ άλλων ο Ρόμπι Γουίλιαμς  εξομολογείται ότι ήταν ευτυχισμένος μαζί της, τραγουδάει το τραγούδι που έγραψε για εκείνη αλλά αποκαλύπτει στη συνέχεια, και τον λόγο που επέλεξε να τερματίσει τη σχέση τους. «Πέτυχα ένα παπαράτσι μου είπε ότι το έκανε η Τζέρι(ότι τον κάλεσε για να φωτογραφίζει την καθημερινότητα τους), τώρα δεν πιστεύω ούτε στιγμή ότι είναι αλήθεια αλλά τότε το πίστεψα» τον ακούμε να λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, μετά από τρεις μήνες σχέσης, αποφάσισε όπως δήλωσε να χωρίσει λόγω των «προβληματικών» φημών γύρω από τη σύντροφό του που του στοίχισαν ψυχικά. Κατά τη διάρκεια λοιπόν, των καλοκαιρινών διακοπών στη νότια Γαλλία, ο τραγουδιστής πήρε τη δύσκολη απόφαση. Θυμάται τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν μαζί και περιγράφει τη σχέση τους ως μια μικρή ομάδα που μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος. Ήταν άλλωστε η «κοκκινομάλλα που σήμαινε πολλά για εκείνον».

Geri Halliwell
© EPA/IAN LANGSDON

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

David και Victoria Beckham
© EPA/ Tolga Akmen

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το ζήτημα. Ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου για να είμαι απολύτως ειλικρινής», είπε με δάκρυα στα μάτια η Βικτόρια στο ντοκιμαντέρ. Τα «δυο παιδιά της εργατικής τάξης» μίλησαν μέσα από 4 επεισόδια για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, τις επιτυχίες, τα παιδιά και την οικογένεια τους. Για πολλά χρόνια ο κόσμος και ειδικότερα τα media, κατηγορούσαν την Βικτόρια για τα πάντα π.χ για τις αποφάσεις του Ντέιβιντ σχετικά με τις ομάδες που επέλεγε ή ακόμη για τη ρήξη του με τον Sir Alex Ferguson. Το ντοκιμαντέρ αυτό έφερε όμως, στην επιφάνεια την πραγματική αλήθεια. Ο David ήταν αυτός που πάντα έκανε τις επιλογές κι η σύζυγός του τον ακολουθούσε παντού. Μάλιστα ο ίδιος παραδέχεται πώς σε κάποιες σημαντικές στιγμές λειτούργησε εγωιστικά, όπως όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη για να βρεθεί στην AC Milan, ενώ η οικογένεια του μόλις είχε βρει τους ρυθμούς της στο Λος Άντζελες. Ο Ντέιβιντ θυμάται ακόμη, τη στιγμή που του είπε η Βικτόρια ότι ήταν έγκυος στον Μπρούκλιν το βράδυ πριν από τον αγώνα με την Αργεντινή το 1998, την κατάθλιψη που είχε, τις φήμες για παράνομη σχέση ενώ η Posh κάνει λόγο για το τι είχαν τραβήξει από το κυνηγητό των παπαράτσι, τα εξευτελιστικά πρωτοσέλιδα, τις απειλές απαγωγής του παιδιού τους, τις μεταγραφές του Ντέιβιντ με πιο δύσκολη την Μαδρίτη. Φυσικά δεν λείπει και το χιουμοριστικό στοιχείο με πλάνα που φαίνεται το ζεύγος να πειράζει ο ένας τον άλλον. Μια από τις πιο δυνατές στιγμές είναι όταν ο σκηνοθέτης ρωτάει πώς επέζησαν την δύσκολη περίοδο με τον Ντέιβιντ που φαίνεται να είναι έτοιμος να κλάψει, να απαντά: «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής».

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
© EPA/ Christopher Neundorf

Αυτή είναι η ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που γνωρίστηκαν στο Instagram. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ζωή τους από το πρώτο φλέρτ μέχρι το αντίο στη βασιλική ζωή. Συγκεκριμένα, βλέπουμε το ζευγάρι να μοιράζεται λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής, άγνωστες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ακούγεται η σκηνοθέτρια να ρωτά: «Γιατί ήθελες να κάνεις αυτό το ντοκιμαντέρ;». Και ο Χάρι απαντά επειδή «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες». «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», προσθέτει. Η τολμηρή κίνηση της Μέγκαν να πάει να τον βρει στη Μποτσουάνα, το φιλί στις λακούβες, οι παρενοχλήσεις, η γνωριμία με την γιαγιά του συζύγου της, τα δάκρυα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Χάρι να μιλά για «τον πόνο και πόσο υποφέρουν οι γυναίκες» που παντρεύονται ανθρώπους που ανήκουν στον θεσμό της βασιλείας, ο γάμος, τα παιδιά, οι προσωπικές επιστολές ήταν μερικά μόνο από τα στιγμιότυπα της ζωής του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. «Στις τρικυμίες τους όμως έσφιγγαν πιο πολύ ο ένας τον άλλον» είπε καταληκτικά η Μέγκαν για την κοινή τους ζωή.

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι
© PASCAL GUYOT

«Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της γνωστής ηθοποιού που έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου του 2023 στο Netflix σε σκηνοθεσία Ράιν Γουάιτ. Η Πάμελα που αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το κορυφαίο μοντέλο του Playboy και ως Playmate το 1990 έκανε έξι γάμους, ενώ τώρα εξομολογείται ότι ο μόνος άνδρας που αγάπησε πραγματικά ήταν ο πατέρας των δύο γιων της, Τόμι Λι. Ο ίδιος μετά από καταγγελία της μπήκε το 1998 στη φυλακή για διάστημα 6 μηνών αφού τη χτύπησε ενώ είχε στην αγκαλιά τον μικρό τους γιο. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται να μετανιώνει για τη συμπεριφορά του αλλά δεν αντέχει να βρίσκεται στο «περιθώριο της ζωής της» και ζηλεύει παθολογικά, τόσο τους συμπρωταγωνιστές της στο Baywatch όσο και τα ίδια τους τα παιδιά που είχαν την αμέριστη προσοχή της. Αρκετά είναι επίσης, τα πλάνα στα οποία βλέπουμε το ζευγάρι σε ιδιωτικές στιγμές να ζει τον παθιασμένο του έρωτα και να τις βιντεοσκοπεί. Κατά την ανακαίνιση του σπιτιού τους κάποιος κλέβει μάλιστα κασέτες με υλικό από τις ερωτικές τους στιγμές, τις δημοσιοποιεί και έτσι, κυκλοφορεί το πρώτο sex tape με διάσημους. Ο γάμος της με τον Τόμι Λι διαλύθηκε μετά από τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και όσα είχαν προηγηθεί.

Λέιντι Γκάγκα και Τέιλορ Κίνι

Λέιντι Γκάγκα και Τέιλορ Κίνι
© EPA/ MIKE NELSON

Και για το χωρισμό της, από τον τότε αρραβωνιαστικό της Τέιλορ Κίνι, μίλησε η Lady Gaga στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ της «Gaga: Five Foot Two», που κυκλοφόρησε το 2017 στο Netflix. Ένας από τους κύριους λόγους ήταν η επαγγελματική της επιτυχία, αποκαλύπτει η ποπ σταρ. «Εγώ και ο Τέιλορ μαλώνουμε και αυτό είναι απαίσιο» λέει στο ντοκιμαντέρ και επισημαίνει έπειτα: «Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον...«Έκανα μια ταινία κι έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι» περιγράφει η σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο ντοκιμαντέρ για τον πρώην έρωτα της». Η τραγουδίστρια υποστηρίζει επιπρόσθετα, ότι για τον ίδιο λόγο έληξαν και άλλες σχέσεις της στο παρελθόν, όπως η σχέση της με τον Μάθιου Γουίλιαμς αλλά και με τον Λουκ Καρλ. 

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
© EPA/ETIENNE LAURENT

14 Ιουνίου του 2022 κυκλοφορεί στο Netflix το πολυπόθητο ντοκιμαντέρ "Jennifer Lopez: Halftime" για την ζωή της Λατίνας σταρ. Αφού εντοπίσουμε στο μεγαλύτερο μέρος του σημαντικά κομμάτια της επαγγελματικής της πορείας όπως το ότι δεν κέρδισε ούτε τη Χρυσή Σφαίρα ούτε υποψηφιότητα για τα Όσκαρ, το θριαμβευτικό σόου της στο ημίχρονο του Super Bοwl όπου εμφανίστηκε μαζί με τη Shakira κ.ά, υπάρχει εκείνη η στιγμή που εμφανίζεται ο μεγάλος έρωτας της ξανά, ο Μπεν Άφλεκ. Ο ηθοποιός μιλάει για την αντοχή του ποπ φαινομένου απέναντι στις κριτικές και το body shaming που δέχτηκε στις αρχές της καριέρας της και όχι μόνο: «Όταν την ρωτούσα "μα, δεν σε πειράζει;", μου απαντούσε, "Είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, τα περιμένω αυτά"». Το ζευγάρι ζει μετά από σχεδόν μία εικοσαετία όσα ονειρεύεται με την JLo να συνεχίζει την επιτυχία της και μετά τα 50.

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ 

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ
© EPA/ RINGO CHIU

Το ντοκιμαντέρ "Kim vs Kanye: The Divorce" αποτελεί μια εσωτερική περιγραφή του διαζυγίου δισεκατομμυρίων δολαρίων της Kim Kardashian και του Kanye West, που αποκαλύπτεται ωστόσο, από τους εμπλεκόμενους δικηγόρους και τους φίλους του ζευγαριού. Κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο BINGE και αφηγείται και από τις δύο οπτικές γωνίες και εξετάζει γιατί ο Kanye πάλεψε για να σώσει το γάμο, αλλά γιατί η Kim ήθελε απεγνωσμένα να τον τελειώσει. Δεν βλέπουμε το ζευγάρι να λέει ξεκάθαρα την προσωπική του άποψη αλλά το debate γίνεται από τρίτους που εκθέτουν σκηνές της ζωής τους. «Ήταν μια τοξική σχέση» αναφέρει χαρακτηριστικά η πλευρά της Kim.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice