Gwyneth Paltrow: Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο
Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της Gwyneth Paltrow © ΕΡΑ / Rick Bowmer / POOL
Celebrities

Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της Gwyneth Paltrow θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο

Η νομική μάχη της ηθοποιού με έναν 76χρονο σκιέρ έγινε viral στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Gwyneth Paltrow: Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο - Η νομική μάχη της ηθοποιού με έναν 76χρονο σκιέρ έγινε viral στο διαδίκτυο

Το μιούζικαλ «Gwyneth Goes Skiing» πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο αυτόν τον Δεκέμβριο από την Awkward Productions.

Top 12 moments from Gwyneth Paltrow ski collision trial

Ο Linus Karp θα πρωταγωνιστήσει ως Gwyneth Paltrow και τον Terry Sanderson, συνταξιούχο γιατρό, ο οποίος συγκρούστηκε μαζί της σε πίστα σκι στη Γιούτα το 2016, υποδύεται ο Joseph Martin.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Leland.

Το «Gwyneth Goes Skiing» βασίζεται στη δίκη μεταξύ της ηθοποιού και επιχειρηματία και του Sanderson που διεξήχθη φέτος. Ο Sanderson κατέθεσε μήνυση εναντίον της σταρ μετά τη σύγκρουσή τους, ισχυριζόμενος ότι υπέστη διάσειση και εγκεφαλική κάκωση και έσπασε τέσσερα πλευρά. Αρχικά ζήτησε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Gwyneth Paltrow, η οποία είπε ότι ο Sanderson έπεσε πάνω της άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και αμοιβή δικηγόρου.

Jury Sees Recreation of Gwyneth Paltrow’s Ski Accident

Η τηλεοπτική δίκη δύο εβδομάδων έγινε viral στο διαδίκτυο και αποσπάσματα από την κατάθεση της Paltrow μετατράπηκαν σε memes, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής μετά το δυστύχημα όταν ούρλιαξε στον Sanderson: «Έκανες σκι κατευθείαν στην πλάτη μου!».

Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά υπέρ της Paltrow.             

             

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice