New York Times: Ανακοινώθηκε η λίστα των 71 Πιο Κομψών Προσωπικοτήτων του 2023 - Οι σελέμπριτις που ξεχώρισαν και οι αναπάντεχες επιλογές.
Φαρέλ Γουίλιαμς, Μπιγιονσέ και Doja Cat στη λίστα των NYT με τα Πιο Κομψά Πρόσωπα του 2023 © Instagram
Celebrities

Οι πιο κομψοί διάσημοι του 2023 - Η λίστα των New York Times

Ποιες προσωπικότητες ξεχώρισαν από τον κινηματογράφο, τη μουσική, τη μόδα

62224-137655.jpg
Newsroom |

New York Times: Ανακοινώθηκε η λίστα των 71 Πιο Κομψών Προσωπικοτήτων του 2023 - Οι σελέμπριτις που ξεχώρισαν και οι αναπάντεχες επιλογές.

Συνολικά 71 προσωπικότητες του κινηματογράφου, της μουσικής βιομηχανίας, της μόδας, του αθλητισμού συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των New York Times με τα Πιο Κομψά Πρόσωπα του 2023, για την κατάρτιση της οποίας χρησιμοποιήθηκε η μηχανή αναζήτησης του ίδιου του μέσου ενημέρωσης.

Στη λίστα περιλαμβάνονται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All At Once» Μισέλ Γιο, η οποία εντυπωσίασε με το πράσινο φόρεμα του Balenciaga (ως πρέσβειρα του οίκου) τη βραδιά τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων και η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, που ύμνησε την υψηλή ραπτική στην περιοδεία της «Renaissance» με την κολεξιόν που σχεδίαζε μαζί με τον Olivier Rousteing του Balmain, αλλά και δημιουργίες των Alexander McQueen, Courrèges και Loewe.

Η ράπερ Doja Cat εντάχθηκε στη λίστα για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο πιο πρόσφατο Met Gala με φόρεμα Oscar de la Renta που ήταν κυριολεκτικά αναφορά στη γάτα Choupette του Karl Lagerfeld.

Επιπλέον οι τραγουδίστριες Ολίβια Ροντρίγκο και Σερ και ο φυσικός Ρόμπερτ Οπενχάιμερ που υποδύεται ο Κίλιαν Μέρφι στην ταινία «Oppenheimer» αναγνωρίζονται για το στιλ τους.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, που «έριξε» το διαδίκτυο ντυμένος με λευκό πουπουλένιο τζάκετ χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), της τεχνολογίας που προκάλεσε τον μεγαλύτερο θόρυβο το 2023 είναι επίσης στη λίστα.

Ο ράπερ, μουσικός και είδωλο της μόδας Φαρέλ Γουίλιαμς, ο οποίος έγινε διευθυντής δημιουργικού του Louis Vuitton και διοργάνωσε μια σειρά από mega-show για τον γαλλικό οίκο μόδας, η ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Τζίμι Μπάτλερ επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στη Μαϊάμι Χιτ, η σχεδιάστρια μόδας Μούτσια Πράντα, η ηθοποιός Γκρέτα Λι είναι μεταξύ των Πιο Κομψών Προσώπων του 2023.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για την ερμηνεία του «American Pie» στον Λευκό Οίκο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice