Άννα Γουίντουρ και Αν Χάθαγουεϊ: «Ο διάβολος φοράει Prada» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ - Η θεατρική συνάντηση που συγκίνησε το κοινό.
Αν Χάθαγουεϊ και Άννα Γουίντουρ στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ © Instagram/Gutenbergbway
Celebrities

Ξανά μαζί Άννα Γουίντουρ και Αν Χάθαγουεϊ - Η επανένωση στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ

Θεατρική έκπληξη με αναφορές στο «Ο διάβολος φοράει Prada»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άννα Γουίντουρ και Αν Χάθαγουεϊ: «Ο διάβολος φοράει Prada» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ - Η θεατρική συνάντηση που συγκίνησε το κοινό.

Μια ανέλπιστη εμπειρία έζησε το κοινό της παράστασης του Μπρόντγουεϊ «Gutenberg», όταν στη σκηνή ανέβηκαν ξαφνικά η Αν Χάθαγουεϊ και η Άννα Γουίντουρ, ξυπνώντας αναμνήσεις από την ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada».

Η διάσημη ηθοποιός και η μεγάλη κυρία της μόδας εμφανίστηκαν φορώντας κίτρινα καπέλα που έγραφαν «παραγωγός», προσφέροντας στους δύο επίδοξους συνθέτες μιούζικαλ Τζος Γκαντ και Άντριου Ράνελς το συμβόλαιό τους στο τέλος της παράστασης.

«Ω Μπαντ, Νταγκ, αυτή η παράσταση είναι φανταστική», είπε η Άν Χάθαγουεϊ στο ζευγάρι των δύο φίλων που ονειρεύονται να φέρουν το σόου τους στο Μπρόντγουεϊ. «Δεν χρειάζεται να ακούσουμε άλλη νότα!», είπε ενώ το κοινό έδειχνε να το απολαμβάνει χειροκροτώντας.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη η Άννα Γουίντουρ λέγοντας: «Είμαι μια πολύ διάσημη παραγωγός του Μπρόντγουεϊ, και αυτή είναι η βοηθός μου», δείχνοντας προς τη Χάθαγουεϊ.

«Ακόμα;», ρώτησε με απογοήτευση η ηθοποιός πριν συνεχίσει η πρώην διευθύντρια της Vogue: «Κρατάω στα χέρια μου ένα συμβόλαιο για το Μπρόντγουεϊ», και το κοινό ξέσπασε ξανά σε χειροκροτήματα.

Οι δύο γυναίκες φορούσαν μαύρα ρούχα για να τονίσουν το κίτρινο καπέλο, ουσιαστικό μέρος της παράστασης. Μάλιστα, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει guest εμφανίσεις φορώντας το διάσημο κίτρινο καπέλο.

Η επανένωση της αγαπημένης ηθοποιού και της διάσημης φυσιογνωμίας του χώρου της μόδας ήταν ένας φόρος τιμής στην εμβληματική ταινία του 2006, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice