ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΥΛΙΤΖ ΓΙΑ ΓΚΕΙ
© EPA/MARK EVANS
Celebrities

Η Τζένιφερ Κούλιτζ ευχαρίστησε τους «κακούς» γκέι για το δεύτερο Emmy της

Η ηθοποιός συνηθίζει να κλέβει την παράσταση με την πληθωρική της παρουσία

62224-137655.jpg
Newsroom |

Emmy: Η Τζένιφερ Κούλιτζ ευχαρίστησε τους «κακούς» γκέι για το βραβείο της στα Emmy 

Η Τζένιφερ Κούλιτζ κέρδισε το δεύτερο βραβείο Emmy για τον ρόλο της ως «Tάνια Μακόιντ» στην σειρά «The White Lotus», ευχαριστώντας  «όλους τους κακούς ομοφυλόφιλους» που το έκαναν πραγματικότητα. 

Ζητωκραυγές από τους παρευρισκόμενους

Η 62χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε το βραβείο Emmy δεύτερου γυναικείου ρόλο σε δραματική σειρά, έδωσε ξανά εμβληματικό ευχαριστήριο λόγο κατά τη διάρκεια της τελετής της Δευτέρας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κακούς ομοφυλόφιλους», είπε καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε. «Πάολο, Φρανσέσκο και Μπρούνο- σας ευχαριστώ».

Καθώς την προέτρεπαν να ολοκληρώσει την ευχαριστήρια ομιλία της, η Κούλιτζ παρακάλεσε να πει «ένα τελευταίο πράγμα». «Είχα ένα μικρό όνειρο, στη μικρή μου πόλη, που όλοι έλεγαν ότι ήταν ανέφικτο και ότι ήταν τραβηγμένο, αλλά τελικά έγινε, οπότε μην εγκαταλείπετε το όνειρό σας»! είπε η Κούλιτζ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ομιλία της Κούλιτζ στα Emmy διακόπτεται, αφού η μουσική ξεκίνησε πριν ολοκληρώσει τις ευχαριστίες της και κατά τη διάρκεια της τελετής 2022. Αλλά αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή, επιλέγοντας αντ' αυτού να χορέψει μαζί με τη μουσική, καθώς το κοινό γελούσε πριν της παραδώσουν το αγαλματίδιο των Emmy. 

H Κούλιτζ έγινε αγαπημένη των θαυμαστών της στις πρώτες σεζόν του «The White Lotus». Ο ρόλος της έχει αποφέρει, ένα Emmy το 2022, μια Χρυσή Σφαίρα το 2023, δύο τηλεοπτικά βραβεία Critics' Choice και δύο βραβεία Screen Actors Guild. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice