Κέιτ Μπλάνσετ: Ντυμένη Barbie στα βραβεία AACTA
Κέιτ Μπλάνσετ: Ντυμένη Barbie στα βραβεία AACTA © Instagram/ aacta
Celebrities

Η Κέιτ Μπλάνσετ έκλεψε τις εντυπώσεις ως Barbie στα βραβεία AACTA

«Barbie μέσης ηλικίας» χαρακτήρισε η ίδια τον εαυτό της - Η αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κέιτ Μπλάνσετ: Ντυμένη Barbie στα βραβεία AACTA - Η αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι

Μετά το κινηματογραφικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Barbie» το όνομα αυτό έχει εν πολλοίς ταυτιστεί με την πανέμορφη ηθοποιό που την υποδύθηκε Μάργκοτ Ρόμπι. Ωστόσο αυτή την εικόνα ήρθε για να αλλάξει η νέα διασκεδαστική εμφάνιση της Κέιτ Μπλάνσετ στα φετινά AACTA Awards.

Η χαρισματική ηθοποιός που είναι βραβευμένη με δυο βραβεία Όσκαρ έκλεψε την παράσταση όταν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων AACTA 2024 στη Χρυσή Ακτή ντυμένη στα ροζ. Παρέδωσε το βραβείο Trailblazer στην Μάρκοτ Ρόμπι, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της για εκείνην στην ευχαριστήρια ομιλία της.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι μία εκθαμβωτική«Barbie μέσης ηλικίας»

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν μετά την τελετή φαίνεται η Κέιτ Μπλάνσετ να φορά ένα σετ φούστα με σακάκι γεμάτο λάμψη και έναν τεράστιο, polka-dot φιόγκο στα μαλλιά. Άμα τη εμφανίσει της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ενώ η ίδια αυτοοσαρκάστηκε λέγοντας πως είναι η «Barbie μέσης ηλικίας». Στη συνέχεια έκλεισε κωμικά το μάτι στο κοινό, το οποίο ανταποκρίθηκε με γέλια και χειροκροτήματα.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή η Μάργκοτ Ρόμπι για να παραλάβει το βραβείο της είπε: «Αν με ρωτούσατε μεγαλώνοντας ποιος ήταν ο αγαπημένος μου ηθοποιός, η απάντησή μου ήταν πάντα, και θα είναι πάντα, η Κέιτ Μπλάνσετ».

Μετά την απονομή η Κέιτ Μπλάνσετ φόρεσε μία εντυπωσιακή, ολόσωμη φόρμα με metallic τοπ και μαύρο παντελόνι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ανήκει στις γυναίκες που θεωρούνται ιέρειες του στυλ. Εντυπωσιακή ήταν και η Μάργκοτ Ρόμπι, με ένα φόρεμα, πιστό αντίγραφο του «Pirate Pride Dress» της Vivienne Westwood. 

Να σημειωθεί ότι τα βραβεία της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών, γνωστά ως βραβεία AACTA, απονέμονται κάθε χρόνο σε ηθοποιούς από τη χώρα που ξεχώρισαν για το έργο τους. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Μάργκοτ Ρόμπι , όσο και η  Κέιτ Μπλάνσετ κατάγονται από την Αυστραλία. Άλλοι αστέρες που γεννήθηκαν εκεί είναι οι Νικόλ Κίντμαν, Χιου Τζάκμαν και ο Κρις Χέμσγουορθ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice