Κέιτ Μπλάνσετ: Γείτονες την κατηγορούν για ηχορύπανση
Κέιτ Μπλάνσετ: Γείτονες την κατηγορούν για ηχορύπανση © DARREN ENGLAND/ EPA
Celebrities

Η Κέιτ Μπλάνσετ κατηγορείται για.. ηχορύπανση από τους γείτονές της στην Κορνουάλη

Η ηθοποιός χτίζει το εξοχικό της στο παραθαλάσσιο χωριό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κέιτ Μπλάνσετ: Γείτονες την κατηγορούν για ηχορύπανση - Χτίζει εξοχικό στην Κορνουάλη

Γείτονες κατηγορούν τη βραβευμένη με δυο Όσκαρ ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ ότι κατάστρεψε τις οικογενειακές διακοπές τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων με τον θόρυβο από την οικοδομή του ακινήτου που διαθέτει στη γραφική πόλη Mawgan Porth στην Βόρεια Κορνουάλη.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της θεατρικός συγγραφέας 'Αντριου 'Απτον αγόρασαν το εξοχικό σπίτι το 2020 έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Πλέον η αρχική κατασκευή έχει κατεδαφιστεί για να δημιουργηθεί ένα οικολογικό σπίτι πέντε υπνοδωματίων, μετά τη χορήγηση σχετικής πολεοδομικής άδειας το 2022.

Κέιτ Μπλάνσετ: Αδιαφόρησε για τον θόρυβο που προκάλεσε, λένε γείτονές της

Η ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας στην περιοχή, Karen Burgess, υποστήριξε ότι υπήρξε «ολική αδιαφορία» για τον θόρυβο που «κατέστρεψε τις οικογενειακές διακοπές» των πελατών της πέρυσι, ανέφερε το Cornwall Live.

Έγραψε σε μια ένσταση που κατέθεσε στο συμβούλιο της Κορνουάλης τον Ιανουάριο ότι «οι απώλειες ξεπερνούν τις 60.000 λίρες».

Σύμφωνα με τον Guardian, το διάσημο ζευγάρι θέλει επίσης να χτίσει μια νέα είσοδο στο ακίνητο και έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε ένα ακόμη οικόπεδο που αγόρασαν το 2021.

«Νομίζαμε ότι οι εργασίες για το ακίνητο είχαν επιτέλους τελειώσει και τώρα υπάρχει νέα αίτηση για χωματουργικές εργασίες. Αυτές οι εργασίες δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται κατά την περίοδο των διακοπών. Ποτέ άλλοτε στην περιοχή δεν έχουμε βιώσει τόσο κραυγαλέα περιφρόνηση για τους επισκέπτες που έρχονται εδώ για τις διακοπές τους καθώς και για την απόλαυση της περιοχής από τους κατοίκους» συνέχισε η Burgess.

Από την πλευρά της η εταιρεία αρχιτεκτόνων Watershedd με έδρα το Λονδίνο που έχει αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού της Μπλάνσετ, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η ιδιοκτησία των πελατών μας έχει μπερδευτεί με άλλα έργα που γίνονται στο Mawgan Porth».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice