«Ευγνώμων» για τον χωρισμό από τον Όστιν Μπάτλερ δηλώνει η Βανέσα Χάντζενς
«Ευγνώμων» για τον χωρισμό της δηλώνει η Βανέσα Χάντζενς © NINA PROMMER/ EPA
Celebrities

«Ευγνώμων» για τον χωρισμό από τον Όστιν Μπάτλερ δηλώνει η Βανέσα Χάντζενς

«Ο χωρισμός αυτός με ώθησε στο σωστό άτομο» είπε για τον σύζυγό της, Κόουλ Τάκερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βανέσα Χάντζενς: Ευγνώμων δηλώνει για τον χωρισμό της από τον Μπάτλερ -  Την οδήγησε στο πλευρό του άντρα της

Σε συνέντευξή της στο podcast «She Pivots» η Βανέσα Χάντζενς εξήγησε πως δεν λυπάται για τον χωρισμό της από τον Όστιν Μπάτλερ, αλλά «νιώθει ευγνώμων» για την απόφασή της αυτή.

«Νιώθω ότι μεγάλο μέρος του χαρακτήρα μου χτίστηκε από τους χωρισμούς μου. Ο τελευταίος χωρισμός μου με είχε εκτοξεύσει σε ένα πολύ, πολύ ιδιαίτερο μέρος», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός ανέφερε πως το τέλος της σχέσης της με τον ηθοποιό την οδήγησε στο πλευρό του άντρα της, Κόουλ Τάκερ, τον οποίο γνώρισε τυχαία κατά τη διάρκεια μιας ενός meeting μέσω Zoom το 2020.

Ευγνώμων για το χωρισμό της δηλώνει η Βανέσα Χάντζενς 

«Με ώθησε στο σωστό άτομο κι είμαι τόσο ευγνώμων», είπε για τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

«Είναι ο πιο υποστηρικτικός, αληθινός και κατανοητικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι ο χωρισμός της από τον Όστιν Μπάτλερ την έκανε να επαναξιολογήσει πλήρως την προσέγγισή της στις ανθρώπινες σχέσεις.

«Ήμουν σε μια σχέση οκτώ ετών πριν από τον άντρα μου, οπότε μετά από αυτό είπα, "εντάξει, σοβαρέψου. Θα κάνω μια λίστα με πράγματα που χρειάζομαι, όχι αυτά που θέλω, αλλά αυτά που πραγματικά χρειάζομαι". Ήμουν πολύ ειλικρινής με τον εαυτό μου σχετικά με αυτά που θέλω σε μια σχέση», είπε κλείνοντας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice