Γκουίνεθ Πάλτροου: Το μυστικό της επιτυχίας της
Γκουίνεθ Πάλτροου: Το μυστικό της επιτυχίας της © EPA/ ALLISON DINNER
Celebrities

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της

Tο ένστικτό της και η δύναμη των ερωτήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το μυστικό της επιτυχίας της, το ένστικτό της και η δύναμη των ερωτήσεων

Η διάσημη ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The UK Tonight» του Sky News δήλωσε ότι νιώθει «ικανοποίηση» γνωρίζοντας ότι το «ένστικτό της ήταν σωστό» όσον αφορά την επιλογή της να γίνει πρωτοπόρος της ευεξίας.

Μιλώντας για το «άλμα» της από την υποκριτική στην δημιουργία της «Goop» το 2008 η σταρ τόνισε ότι το μόνο πράγμα που θα ήθελε να πάρουν οι άλλες γυναίκες από τις εμπειρίες της είναι «να μη φοβούνται να κάνουν ερωτήσεις».

Γκουίνεθ Πάλτροου: Επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει ερωτήσεις

«Όταν ξεκινούσα, είχα τόση επίγνωση όλων όσων δεν ήξερα και αυτό με έκανε να αισθάνομαι αμήχανη και ανασφαλής. Μακάρι να είχα κάνει ερωτήσεις. Υπήρξε μια περίοδος, όταν άρχισα να μαθαίνω για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, που έπρεπε να γκουγκλάρω κάτω από το τραπέζι κάποια πράγματα», ανέφερε η Πάλτροου και πρόσθεσε.

«Μια μέρα σκέφτηκα ότι αυτό είναι τρελό. Δεν είμαι χαζή, απλά δεν ξέρω ακόμα. Έτσι, επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει ερωτήσεις. Υπάρχει μια αδυναμία σε αυτό αλλά νομίζω ότι το να κάνεις ερωτήσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθεις και να πετύχεις».

Όσο για μία πιθανή επιστροφή της στην υποκριτική φαίνεται μάλλον απίθανη, καθώς όπως δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός «η δουλειά της ως διευθύνων σύμβουλος στη Goop, της απορροφά όλο το χρόνο».

«Αλλά ποιος ξέρει; Δεν το επιδιώκω ενεργά. Είμαι πολύ απασχολημένη με την δουλειά μου, αλλά έχω μάθει επίσης να μην λέω 'ποτέ'».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice