Μπραντ Πιτ: Πρώτη αντίδραση στην απόφαση της κόρης του να αλλάξει επώνυμο

Η έκταση που πήρε η αλλαγή επωνύμου της Σάιλο δημιούργησε πρόβλημα στον ηθοποιό

A.V. Team |

Τι αποκαλύπτεται τώρα για το πώς ένιωσε ο Μπραντ Πιτ, όταν ενημερώθηκε ότι η κόρη του δεν θέλει το επώνυμό του 

«Ενήμερος και αναστατωμένος» φαίνεται να είναι ο Μπραντ Πιτ μετά τη δημοσιότητα που πήρε η απόφαση της κόρης του Σάιλο, να αλλάξει και νομικά το επώνυμό της, ανήμερα των 18ων γενεθλίων της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πιτ νιώθει τόσο τον συμβολισμό της πράξης της πρώτης βιολογικής του κόρης με την Αντζελίνα Τζολί, όσο και το ότι αυτή η κίνηση είναι πλέον ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο από τα παιδιά του –υιοθετημένα και βιολογικά- που απέκτησε από τον γάμο με τη Τζολί.

«Γνωρίζει και είναι αναστατωμένος που η Σάιλο εγκατέλειψε το πατρικό επώνυμο. Ο Μπραντ ποτέ δεν είχε νιώσει μεγαλύτερη χαρά από τη μέρα που γεννήθηκε αυτό το κορίτσι. Πάντα ήθελε μια κόρη. Το να του υπενθυμίζεις ότι χάνει τα παιδιά του με αυτό τον τρόπο, σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο για εκείνον. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν και όλο αυτό είναι πραγματικά θλιβερό», αποκάλυψε ασφαλής πηγή στο περιοδικό People τη Δευτέρα.

Μια άλλη πηγή, επίσης πολύ κοντά στο περιβάλλον του ηθοποιού, πρόσθεσε ότι «ο χωρισμός από τα έξι παιδιά του τον πονάει και ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι τρομερά δύσκολη για όλη την οικογένεια».

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση της Σάιλο να λέγεται πλέον «Σάιλο Τζολί» έκανε τον γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας αρνητικό σχολιασμό κυρίως εναντίον της χολιγουντιανής σταρ, που περιγράφεται από στήλες των tabloids, αλλά και από ξένους δημοσιογράφους, ως ο άνθρωπος που πρακτικά υποκίνησε όλη αυτή την κατάσταση εναντίον του πρώην συζύγου της, απομακρύνοντας τα παιδιά τους από εκείνον.

Φυσικά, υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές που περιγράφουν τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Τζολί στο πλευρό του Πιτ και όσο εκείνος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Με στοιχεία από People.com, PageSix.com