Ποιο bodyshaming; Η Nicola Coughlan μόλις ταπείνωσε έναν δημοσιογράφο
© Netflix
Celebrities

H Nicola Coughlan απαντά ολόσωστα στο bodyshaming

Ποιο bodyshaming; Η Nicola Coughlan μόλις ταπείνωσε έναν δημοσιογράφο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

«Tο μεγαλύτερο ‘άντε γ@μ@σου’ που ειπώθηκε ποτέ»: η Coughlan για το bodyshaming

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nicola Coughlan απαντά υποδειγματικά σε ένα ντροπιαστικό σχόλιο που αφορά τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση ή στο χυδαίο bodyshaming για τις γυμνές σκηνές της στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς Bridgerton του Netflix.

Όμως, αυτή την εβδομάδα έδωσε ρεσιτάλ απαντήσεων με σκορ...2 στα 2, καθώς πρώτα είχε να απαντήσει σε ένα διαδικτυακό troll που επέμενε ότι είχαν κάνει photoshop στη μέση της και την περιφέρειά της για τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί και αμέσως μετά είχε να αντιμετωπίσει αυτό που λέμε «μεγάλη κακία» ειπωμένη με...ευγένεια, αλλά τι να το κάνεις; Bodyshaming ήταν κι αυτό και μάλιστα εξαιρετικά μοχθηρό..

Αφού διέψευσε λοιπόν τα περί «πειραγμένης» μέσης, περιφέρειας και μηρών και αστειεύτηκε για τους κορσέδες που φορά στη σειρά εποχής, λέγοντας ότι όταν τους βγάζει, το σώμα της κάνει ένα τεράστιο «ουφ», για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα βρέθηκε να απαντά σε μία ανάρμοστη ερώτηση για τις γυμνές σκηνές. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο Δουβλίνο, ένας δημοσιογράφος σχολίασε ότι η Coughlan ήταν «πολύ γενναία» που έκανε γυμνές σκηνές στο Bridgerton.

Χωρίς να χάσει λεπτό, η ηθοποιός του απάντησε στη γλώσσα που καταλαβαίνει: «Ξέρετε, είναι δύσκολο γιατί νομίζω ότι οι γυναίκες με τον σωματότυπό μου - γυναίκες με τέλειο στήθος - δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας αρκετά στην οθόνη. Και είμαι πολύ περήφανη, ως μέλος της κοινότητας των γυναικών με ‘τέλειο στήθος’! Οπότε, ελπίζω ότι σας αρέσει που τα βλέπετε!».

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα για όσους ήδη γνωρίζουν πώς η Coughlan έχει σχολιάσει τις καυτές ερωτικές σκηνές της Penelope Featherington του χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά. Έτσι, όταν την προηγούμενη Πέμπτη τα μεσάνυχτα προβλήθηκαν αυτές ακριβώς οι τολμηρές σκηνές, η Coughlan μίλησε έξω από τα δόντια λέγοντας ότι αυτά τα γυρίσματα ήταν το «μεγαλύτερο "άντε γαμήσου" που ειπώθηκε ποτέ σε όλη τη συζήτηση γύρω από το σώμα μου. Ήταν απίστευτα ενδυναμωτικό».

Ένα χειροκρότημα, λοιπόν, για την κυρία και για το σώμα της και για την τέλεια στάση που κρατά απέναντι σε όσους επιχειρούν να κάνουν bodyshaming τόσο σε εκείνη όσο και σε γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο που σχεδόν ποτέ δεν εκπροσωπούμαστε σε κανένα mainstream έργο μυθοπλασίας (εκτός κι αν λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν και τη θεότητα Τζέσικα Γκάνινγκ στον ρόλο της εμμονικής Μάρθα).

Με στοιχεία από The Cut, People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice