Ο Διάβολος Φοράει Prada χωρίς τη Μέριλ Στριπ;
© 20th Century Fox
Celebrities

Ο Διάβολος Φοράει Prada: Έρχεται το σίκουελ, ακούς Μέριλ Στριπ;

Η Μέριλ Στριπ έχει κάτι να πει γι' αυτό;

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Συγνώμη, αλλά τι θα ήταν αυτή η ταινία χωρίς τη Μέριλ Στριπ; 

Με το χέρι στην καρδιά: θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει μία συνέχεια του Ο Διάβολος Φοράει Prada χωρίς τη Μέριλ Στριπ; Μισό λεπτό: γιατί το ρωτάμε αυτό; 

Διότι η σεναριογράφος του «Ο διάβολος φοράει Prada» Aline Brosh McKenna φέρεται να εργάζεται πάνω στη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2006,  όπως αποκάλυψε το Puck News τη στιγμή που το Deadline αναφέρει ότι η παραγωγός της πρώτης ταινίας, Wendy Finerman, θα αναλάβει την ανάπτυξη και την παραγωγή του σίκουελ. Επίσης, κατά τα δύο αυτά περιοδικά την επιστροφή του στο πρότζεκτ συζητά και ο Ντέιβιντ Φράνκελ, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας. Ωστόσο, κανένα από τα δύο Μέσα δεν αναφέρει απολύτως τίποτα, μα τίποτα, όμως, για τη Μέριλ Στριπ.

Πώς να αντιδράσει κανείς με αυτή την είδηση; Τόσο η Ανν Χάθαγουεϊ όσο η Έμιλι Μπλαντ κατά το παρελθόν είχαν εκφράσει την ευχαρίστησή τους που δεν είχε κανείς τη φαεινή ιδέα να επανέλθει με ένα σίκουελ της ταινίας που το 2006 γέμισε τα ταμεία της εταιρείας παραγωγής με πάνω από 320 εκ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο, η Χάθαγουεϊ, 41 ετών, δήλωσε στο Extra ότι οι θαυμαστές δεν θα πρέπει να «ελπίζουν και πολύ» στο ενδεχόμενο ενός σίκουελ, ενώ τον Μάρτιο, είχε δηλώσει στο E! News ότι «δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει και ποτέ μια συνέχεια αυτής της ιστορίας».

Από την πλευρά της και μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, η επίσης 41 ετών Μπλαντ, μοιράστηκε στο podcast Happy Sad Confused ότι δεν χρειάζεται για όλα να υπάρχει μία συνέχεια. «Κάποιες φορές τα πράγματα πρέπει να αγαπιούνται και να διατηρούνται σε αυτή τη φούσκα τους και είναι ΟΚ».

The Devil Wears Prada (3/5) Movie CLIP - Stuff (2006) HD

Και μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη νεότερα για το κάστινγκ, όμως, τι ακριβώς θα είναι αυτή η ταινία χωρίς τη Χάθαγουεϊ, την Μπλαντ, τον Στάνλεϊ Τούτσι και κυρίως τη Μέριλ Στριπ;! Η Fox 2000 Pictures, που ήταν το στούντιο πίσω από την αρχική ταινία, ανήκει πλέον στη Disney μέσω της εξαγοράς της 20th Century Fox το 2019.

Και ενώ η Disney δεν σχολιάζει την είδηση, θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι έχει ήδη συμφωνήσει ότι η πλοκή του σίκουελ θα ακολουθεί τη δαιμόνια Μιράντα Πρίστλι να αναζητά τρόπους για να βγάλει το περιοδικό από την οικονομική δυσπραγία που βυθίστηκε στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου...

Και οι δύο ηθοποιοί, χωρίς ακόμη να έχει πάρει θέση στην όλη ιστορία και η Στριπ, που –συγνώμη κιόλας, αλλά την αφορά αυτό που συμβαίνει- είχαν πει κατά το παρελθόν ότι θα συμμετείχαν σε ένα σίκουελ, μόνο αν έλεγαν «ναι» όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί στην πρώτη ταινία, «αλλιώς δεν θα είχε νόημα».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων Μέσων εκφράζονται και κάποιες επιφυλάξεις για το ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που εμπλέκεται η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής. Και για να είμαστε και απολύτως απολύτως ειλικρινείς: τι θα ήταν αυτή η ταινία αν δεν υπήρχε η Μέριλ Στριπ ως Μιράντα Πρίστλι να μας ρωτάει αν ξέρουμε τι διαφορά ανάμεσα σε ένα common blue και ένα cerulean blue; Συγνώμη, αλλά δεν γίνεται!

Με στοιχεία από το People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice