Pedro Garcia, από την Ισπανία με αγάπη

Καλοκαιρινά, τολμηρά και μοντέρνα σχέδια

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η ισπανική Μινόρκα. To νησί από όπου αντλεί την έμπνευση του ο οίκος Pedro Garcia. Ένας εξωτικός προορισμός που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι. Με μεσογειακή διάθεση, ο οίκος Pedro Garcia πιο καινοτόμος και μοντέρνος από ποτέ, δημιουργεί την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 και μας ταξιδεύει.

Ο οίκος Pedro Garcia παραμένει μια κληρονομιά της Ισπανίας, η απόλυτη ισπανική πολυτέλεια. Μια οικογενειακή υπόθεση, μετά από σχεδόν100 χρόνια παράδοσης. Η τρίτη γενιά σχεδιαστών, Mila και Pedro Garcia,εξακολουθούν και δημιουργούν με την ίδια χειροποίητη ποιότητα από τότε που ιδρύθηκε ο οίκος το 1925. Tο ιστορικό brand πρωτοστατεί στο στυλ συνδυάζοντας την προσεγμένη πρώτη ύλη και χειροποίητη τεχνογνωσία μαζί με τη μοναδικότητα του design. Η συλλογή του, αποτελείται από χειροποίητες γόβες, σανδάλια και μοναδικά αξεσουάρ, που αγαπήθηκαν αμέσως από τις star του Hollywood.

Η συλλογή του οίκου Pedro Garcia για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 είναι καλοκαιρινή, μεσογειακή, δροσερή, λαμπερή και χαρακτηρίζεται από εύκολα, τολμηρά και μοντέρνα σχέδια. Ιδανική για να μας συνοδεύσει στις frantic days και hip nights του καλοκαιριού με ρομαντικά σανδάλια διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, tribal και ethnic λεπτομέρειες, minimal γραμμές ιδανικές για την πόλη, περίτεχνες πλατφόρμες με δεσίματα, γόβες στιλέτο από δέρμα πίθωνα με έντονο κομψό χαρακτήρα, είναι μερικά από τα σχέδια του οίκου για φέτος... Αν και ένα ζευγάρι παπούτσια Pedro Garcia είναι για πάντα!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Instagram: @PedroGarciashoes #PedroGarciaShoes

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice