5 συμβουλές για να βρεις το τέλειο τζην αν έχεις καμπύλες σύμφωνα με την Ashley Graham

Σιγουρέψου πως η επόμενη αγορά σου θα είναι και η πιο πετυχημένη

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την Ashley Graham και τον εξαιρετικά σημαντικό της ρόλο στον σύγχρονο κόσμο της μόδας και πέρα από αυτόν. Χωρίς καμία ντροπή ή ενδοιασμό, η Ashley επιδεικνύει τις λαχταριστές της καμπύλες και σκοράρει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο, έχοντας πλέον κατακτήσει το στάτους του “super model” και έχοντας ξεπεράσει χαρακτηρισμούς όπως “plus size”, χαρίζοντας σε εκατομμύρια γυναίκες με παρόμοια εμφάνιση την δύναμη να θεωρήσουν τον εαυτό τους όμορφο και σέξι. Επιτέλους.

Λαμβάνοντας υπόψη τον ερχομό του φθινοπώρου και την επιστροφή των jeans, το περιοδικό Vogue ζήτησε από την Ashley να προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές της για το πώς βρίσκει το κατάλληλο παντελόνι σύμφωνα με τον σωματότυπό της που θυμίζει κλεψύδρα.  Για να δούμε!

1. Μην αφήνεις τον φωτισμό του δοκιμαστηρίου να σε ξεγελάσει

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Apr 8, 2016 at 5:31pm PDT

Τα περισσότερα δοκιμαστήρια διαθέτουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο φώτα που πέφτουν ακριβώς από πάνω σου, τονίζοντας όλα τα λάθος σημεία και γενικότερα πείθοντάς σε πως το σώμα σου είναι απαίσιο και καλύτερα να ζήσεις κάτω από τις σκάλες κάποιου κτηρίου και να μην σε ξαναδεί ποτέ ο έξω κόσμος. Αντιστάσου σε αυτό το ένστικτο! Βγες από το δοκιμαστήριο και δες τον εαυτό σου σε έναν μεγαλύτερο καθρέφτη.

2. Σιγουρέψου πως το τζην σου έχει stretch

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Mar 20, 2016 at 6:48am PDT

”Ένα κορίτσι σαν εμένα πάντα θέλει stretch. Κοίτα τους μηρούς και τους γοφούς μου για να καταλάβεις.”

Προκειμένου να αισθάνεσαι άνετα όταν κινείσαι αλλά και όσο κάθεσαι, πρέπει να διαλέξεις ένα τζην το οποίο θα αγκαλιάζει το σώμα σου και θα κολακεύει το σχήμα σου. Ο μόνος τρόπος να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να ψάξεις τζην με stretch!

3. Ψηλόμεσα. Μόνο.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 29, 2016 at 6:30am PST

Η Ashley λέει πως η ιδέα του να φαίνεται το εσώρουχό τους με το που αποφασίσει να σκύψει λίγο είναι φρικτή και εδώ που τα λέμε δεν έχει καθόλου άδικο. Το ψηλόμεσο τζην θα κάνει θαύματα για την σιλουέτα του καθώς θα τονίσει την στενή μέση που έχουν όλες οι καμπυλωτές γυναίκες και επιπλέον θα σου επιτρέψει να φορέσεις όσα crop tops θέλεις.

4. Προτίμησε τελείωμα pencil

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 28, 2016 at 2:59pm PST

To fitted τελείωμα είναι πολύ καλύτερο από το φαρδύ, καθώς σύμφωνα με την Ashley τονίζει την κλεψύδρα που αναφέραμε χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκο που δεν χρειάζεσαι.

5. Όσο πιο μεγάλη είναι η πίσω τσέπη τόσο το καλύτερο

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Aug 10, 2015 at 7:19am PDT

”Μεγάλη τσέπη, μεγάλο booty!” μας λέει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice