373926-772020.jpg
Τάσος Βρεττός
Fashion

Γιατί οι τσάντες της Happym είναι της μόδας

Η νέα συλλογή συνδυάζει την απλότητα με το κλασικό

Το 2014 δύο φίλες, η Ευτυχία Κοτσώνη και η Μαρίνα Πορτοκάλογλου δημιούργησαν την HappyM, που κατασκευάζει γυναικείες δερμάτινες τσάντες. Τις τσάντες σχεδιάζει η Μαρίνα και οι δυό μαζί, αχώριστες, κάνουν πραγματικότητα τα σχέδια. Τα δέρματα είναι ιταλικά, εξαιρετικής ποιότητας και η κατασκευή γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες στην Αθήνα.

Τις ρωτήσαμε πως εμπνεύστηκαν τη νέα τους συλλογή.

«Κάναμε τη φωτογράφηση της τελευταίας μας συλλογής στον Ελαιώνα της Αίγινας, ένα μοναδικό τοπίο του νησιού. Οι αιωνόβιες ελιές στέκουν ακόμα όρθιες και διηγούνται ψιθυριστά την ιστορία τους. Αλήθεια είναι, μπορείς να τις ακούσεις...

Θα σου πούνε ότι η ελιά είναι το πρώτο δώρο που έλαβαν οι Αθηναίοι από την θεά Αθηνά μετά τη μονομαχία της με τον Ποσειδώνα. Τα κλαδιά της συμβολίζουν τον πολιτισμό και την απλότητα. Η απλότητα εμπεριέχει τη χαρά της ζωής κι εμείς, με αυτό τον τρόπο, θελήσαμε να συνδυάσουμε την απλότητα των σχεδίων μας με την διαχρονικότητα και το "κλασικό" που είναι πάντα επίκαιρο και φρέσκο.

Η εταιρεία μας είναι ελληνική, είναι νέα και επιμένει στις λιτές και καθαρές γραμμές. Οι γυναίκες σήμερα έχουν πολλά στο μυαλό τους και προσπαθούν να είναι επιτυχημένες σε πολλούς ρόλους. Θέλουν να ξεχωρίζουν και η κάθε μία έχει ανάγκη να δίνει εκείνη το χρώμα στα ρούχα και στα αξεσουάρ που επιλέγει. Κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια να της αφήσουμε χώρο να εκφραστεί».

Οι τσάντες διατίθενται ηλεκτρονικά στην online boutique www.happym.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice