Γνωρίστε τo AMAYA Jewelry

Η Έλενα Αναστασιάδη μιλάει για στιλ και ομορφιά

Περπατάω από τη Μαρασλή και φτάνω στην Δεινοκράτους. Σάββατο μεσημέρι στο Κολωνάκι επικρατεί μια ηρεμία και ο ήλιος λάμπει ακόμη, μέσα Σεπτέμβρη. Το βλέμμα μου κεντρίζεται από ένα tiny μαγαζάκι που την μικρή του βιτρίνα έχουν στολίσει κοσμήματα - μικρά κομψοτεχνήματα. Φαίνονται πολύ διαφορετικά από του εμπορίου, μιας και τα σχήματά τους δεν θα τα βρεις πουθενά. Μιλάω για το Amaya• για την Αμαλία και το Γιάννη που το έχουν. 

Αφού με το που μπήκα, άρχισα να τα περιεργάζομαι και να τα ακουμπάω όλα και ρώτησα πώς λέγεται το μαγαζί. «Amaya», από τα αρχικά των ονόματων μας: Αμαλία & Γιάννης!

Eυγενικοί και οι δύο, να σου εξηγήσουν τα πάντα και με υπέροχο γούστο. Η Αμαλία έχει βάλει το ταλέντο της από την τέχνη αφού είναι ζωγράφος ενώ ο Γιάννης τελειοποιεί όλες τις ιδέες και τα σχέδια στην πράξη.

Μέσα στο μαγαζί υπάρχει και το εργαστήρι μια μικρή γωνία που γίνονται όλα. Με εντυπωσίασε το πως έχουν σκεφτεί να εκθέσουν τα σκουλαρίκια αφού ουσιαστικά είναι κρεμασμένα σε ένα σχοινί στο λευκό τοίχο. Το concept τόσο απλό αλλά μοιάζει με πολύτιμη γιρλάντα!​ 

Αmaya: Ξενοκράτους 25 Α, Κολωνάκι

 

​Tα λέμε στο instagram! ​@elforell

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice