Tezenis Bra World Tour: Επόμενη στάση Βερολίνο

Be cool, be stylish, be Berlin!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδέψεις. Με αεροπλάνο, τρένο, πλοίο ή αυτοκίνητο. Με φίλους, αμόρε, γονείς ή συνάδελφους. Με ζέστη ή κρύο. Με πολλές βαλίτσες ή μόνο με ένα backpack. Με βιβλία, ταινίες, τραγούδια ή γεύσεις. Ή πολύ απλά με τη διάθεσή σου και τα... εσώρουχά σου, χάρη στην Tezenis. Γνωρίσαμε το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη, τη Λισαβόνα, το Μιλάνο και επόμενη στάση είναι το Βερολίνο! Η Tezenis Basic collection αποτελεί τον πιο trendy χάρτη θηλυκότητας όπου συναντούνται η κομψότητα και το στυλ. Ανακαλύψαμε το Berlin bra, underground και κοσμοπολίτικο, με την ενέργεια μιας πόλης που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

Αν θες να βρεθείς στο Βερολίνο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο mood. Το Βερολίνο είναι μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεανική και hip. Συνδυάζει το σύγχρονο με το κλασικό και μοιράζεται το ίδιο πνεύμα με το νέο, ομώνυμο Tezenis bra που είναι on-trend, με μοντέρνο vibe. Μοιάζει με σουτιέν-χαμαιλέοντα που ταιριάζει σε κάθε γυναικεία προσωπικότητα.

Στρογγυλό ντεκολτέ για σέξι διάθεση, ιδιαίτερα ενισχυμένα cups και ρυθμιζόμενες τιράντες και περιφέρεια πλάτης για απόλυτη άνεση. Λευκό, μαύρο, nude και παστέλ ροζ και μπλε για την πιο ανοιξιάτικη διάθεσή μας.

Θέλεις να ταξιδέψεις με το Tezenis World Bra; Η περιοδεία ξεκινάει με επόμενο σταθμό το Βερολίνο. Ανακάλυψέ το. Be cool, be stylish, be Berlin!