Η Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε δυνατά και όλοι οι celebrities ήταν εκεί

Μοντέλα, fashion bloggers, παίκτες ριάλιτι, απ' όλα είχε το σόου

Η πρώτη ημέρα της AXDW άρχισε με δύο εντυπωσιακές επιδείξεις σε διαφορετικές τοποθεσίες γεμίζοντας την πόλη στιλ, νέα trends και πολλά happenings. Ο Sotiris Georgiou άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας με ένα μοναδικό show στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή SS19, γεμάτη μεταλλιζέ υφάσματα και έντονες αποχρώσεις με τα neon χρώματα να πρωταγωνιστούν. Στην πασαρέλα είδαμε oversized blazers, μπότες σε καουμπόικο στυλ, rose gold και ασημί κοστούμια, βερμούδες και cycling shorts.

249297.jpg

249292.jpg
Sotiris Georgiou Collection

Ακολούθησε η επίδειξη των οίκων μόδας Kathy Heyndels και Giannetos Handmade με ένα ατμοσφαιρικό show στο The Upper House. Στη νέα κολεξιόν του οίκου Kathy Heyndels με τίτλο “Ellipse” FW 2018/19 κυριαρχούν διαφάνειες, δαντέλες, midi φορέματα σε στενή κυρίως γραμμή αλλά και maxi με ιδιαίτερα κοψίματα. Guest star στην πασαρέλα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη, η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι celebrities, γνωστοί από τα ριάλιτι σόου Survivor και My Style Rocks.

249285.jpg

249286.jpg

Η νέα συλλογή “Masterpiece” FW 2018/19 που παρουσιάστηκε από τον οίκο Giannetos Handmade ήταν γεμάτη ανδρικές κλασικές και sur mesure δημιουργίες. Στην πασαρέλα απολαύσαμε μοναδικά καρό κοστούμια αλλά και δημιουργίες σε βελούδο με αποχρώσεις μωβ, μπλε και μαύρο. Guest star και εδώ παίκτες ριάλιτι παιχνιδιών, όπως ο Νίκος Αναδιώτης, ο Ηλίας Γκότσης, ο Μάνος Πίντζης, o Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

249310.jpg

249312.jpg

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρακολούθησαν την πρώτη ημέρα της AXDW. Ανάμεσά τους: Μιχάλης Ζαμπίδης, Σίσσυ Φειδά, Χρυσιάννα Ανριοπούλου, Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη, Νίνα Λοτσάρη, Αλέξανδρος Λεμονής, Στέλλα Μέλιγκαν, Stan, Όλγα Καραβερβέρη, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Κοκκινάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Πράσινος, Μαρία Λεμονιά, Λάουρα ντε Νίγκρις.

249299.jpg

249300.jpg

249308.jpg

249306.jpg

249313.jpg

249288.jpg

249330.jpg
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

249283.jpg

249284.jpg

249329.jpg

Από τα runaway του Athens Xclusive Designers Week δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, φέτος, και η British American Tobacco Hellas με το glo™ , τη νέα τάση και έξυπνη επιλογή που μας περνάει από το παρόν στο μέλλον.

Το glo™ είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μία εμπειρία αντίστοιχη του καπνίσματος με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με ένα συμβατικό τσιγάρο, αφού θερμαίνει αντί να καίει τον καπνό. Αποτελεί μία νέα ποιοτική πρόταση και έρχεται στην εβδομάδα μόδας ως platinum χορηγός δίνοντας έμφαση τόσο στην τεχνολογία όσο και στο design.

Η συσκευή glo™είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e–shop της NOBACCO.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice