Το τελευταίο ντεφιλέ του Καρλ Λάγκερφελντ για τον οίκο Chanel

Το τελευταίο ντεφιλέ του Καρλ Λάγκερφελντ για τον οίκο Chanel

Υψηλή ραπτική, ανοιξιάτικα σύνολα, glam διάθεση και νεανικό πνεύμα
  • A-
  • A+

Ενώ ο κόσμος της μόδας προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα του θανάτου του, ο θρύλος του Καρλ Λάγκερφελντ έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει νέες, μυθικές διαστάσεις που ακόμα αδυνατούμε να εκτιμήσουμε. Σίγουρα θα χρειαστούν πολλές λέξεις, αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και χρόνος για να μπορέσουμε να καταλάβουμε πλήρως την συνεισφορά του στο παγκόσμιο στιλ, όμως ήδη μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στο παγκόσμιο στιλ.

Εμείς θυμόμαστε την τελευταία του συλλογή για τον οίκο Chanel, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μόλις τον προηγούμενο μήνα και ήταν η πρώτη φορά που ο μεγάλος σχεδιαστής απουσίαζε από δική του πασαρέλα.Εκπρόσωπος Τύπου του οίκου μόδας που ρωτήθηκε σχετικά, δεν έδωσε κάποιον λόγο για την απουσία αυτή εκτός από «ήταν κουρασμένος σήμερα το πρωί» ενώ κάθε γνώστης της μόδας και οπαδός της Chanel είχε δικαίως θορυβηθεί. Ο Καρλ δεν είχε χάσει ούτε ένα ντεφιλέ στην 40χρονη πορεία του στον οίκο.

Ας δούμε ορισμένα από τα υπέροχα σύνολα υψηλής ραπτικής με την υπογραφή του, καθώς και αξεσουάρ των οποίων η αξία ήδη έχει διπλασιαστεί και πολύ σύντομα θα θεωρηθούν συλλεκτικά.

Chanel ©

Chanel ©

 

Chanel ©

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Lil Nas X στο MET Gala 2021
Τι έχει να μάθει η μόδα από τον Lil Nas X;
Back to top