Καρέκλες: Το νέο καυτό αξεσουάρ στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης
© Area

Καρέκλες: Το νέο καυτό αξεσουάρ στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης

Οι δημιουργοί κλείνουν ειρωνικά το μάτι στην τάση των μικροσκοπικών τσαντών
  • A-
  • A+
Η Area και το brand Myreality εμπνέονται από τις πτυσσόμενες καρέκλες στο fashion show της πρώτης για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 στο The Africa Center.

Όταν πας να παρακολουθήσεις ένα fashion show είναι αναμενόμενο ότι μέσα στον χώρο θα δεις πτυσσόμενες καρέκλες, προορισμένες για να καθίσουν οι καλεσμένοι. Κι όμως η εταιρεία μόδας Area κατάφερε να κάνει την παρουσία τους στο The Africa Center να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η εταιρεία πραγματοποίησε το fashion show της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκτός, όμως, από τη συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020, αποφάσισε να μάς παρουσιάσει και το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το brand Myreality, των Harry Nuriev και Tyler Billy. Έτσι, με το που κατέφτανε κάποιος στο The Africa Center συναντούσε έναν πύργο από πτυσσόμενες καρέκλες και σκαμπό, διακοσμημένες σπιθαμή προς σπιθαμή με μικρούς κρυστάλλους ή ζεβρέ και λαχανί υφάσματα, που ξέμειναν από τη δημιουργία της συλλογής.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος των πτυσσόμενων καρεκλών δεν σταμάτησε εκεί. Οι Myreality τις μετέτρεψαν και σε αξεσουάρ. Συγκεκριμένα είδαμε σκουλαρίκια κόκκινα και με στρας στο σχήμα τους, αλλά και χιαστί τσάντες. Με τις τελευταίες, μάλιστα, όπως δήλωσαν στην αμερικανική Vogue, θέλουν να κλείσουν ειρωνικά το μάτι στην τάση των μικροσκοπικών τσαντών, αφού εκεί που αυτές χωράνε με το ζόρι ένα κέρμα, οι δικές τους τσάντες-καρέκλες δεν έχουν καν θήκη για να βάλεις κάτι μέσα τους.

© Area

© Area

© Area

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νυφικό της Νταϊάνα επιστρέφει στο Παλάτι του Κένσινγκτον
Το νυφικό της Νταϊάνα επιστρέφει στο Παλάτι του Κένσινγκτον
Back to top