Gigi Hadid
Πώς θα αποκτήσεις το στιλ του 25χρονου μοντέλου; © Instagram: @gigihadid
Fashion

5 ρούχα για να αποκτήσεις το στιλ της Gigi Hadid

Ιδέες για τις πιο κάζουαλ και χαλαρές μέχρι τις πιο «καλές» εμφανίσεις σου

Τα ρούχα που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου αν θες να αντιγράψεις το στιλ του μοντέλου Gigi Hadid.

Στα 25 της η Gigi Hadid φαίνεται να τα έχει καταφέρει αρκετά καλά. Έχει χτίσει μία πολύ πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, είναι ερωτευμένη και σε σχέση με τον Zayn Malik, περιμένει το πρώτο της παιδί και έχει ένα αψεγάδιαστο σχεδόν στιλ. Τα πρώτα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να τα αντιγράψουμε, αλλά υπάρχουν κομμάτια που αν τα βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε έστω το στιλ της.  

Τα ρούχα που θα μάς χαρίσουν το στιλ της Gigi Hadid 

Crop tops 
Το ξεκάθαρα αγαπημένο της ρούχο. Δεν προτιμάει τις πιο στενές και άβολες εκδοχές του. Τα crop tops της συνήθως είναι t-shirts, φανελάκια, φούτερ και πουλόβερ, που απλά έχουν πιο κοντό μήκος. Σχεδόν πάντα τα συνδυάζει με κάποιο είδος παντελονιού, έτσι ώστε να εξισορροπήσει την εικόνα, να δείξει όσο δέρμα «πρέπει» και να μην δημιουργήσει ένα υπερβολικά τολμηρό αποτέλεσμα.    

Athleisure 
Η Gigi μπορεί να θεωρηθεί η βασίλισσα του athleisure. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναμειγνύει τα πιο αθλητικά κομμάτια της ντουλάπας της με τα πιο κάζουαλ, έτσι ώστε να δημιουργεί outfits χαλαρά, άρτια και φαινομενικά ανεπιτήδευτα. Τα κολάν, τα παντελόνια φόρμας, τα crop tops και τα αθλητικά παπούτσια είναι τα βασικά της «όπλα». Για να μην μοιάζεις, όμως, σαν να έφυγες μόλις από το γυμναστήριο, κάνε μια «ανατροπή» και συνδύασε τα με ένα ψηλό παπούτσι, μία πιο βραδινή τσάντα ή ένα εντυπωσιακό πανωφόρι. 

Σκισμένα τζιν 
Αν υπάρχει μια γυναίκα που έχει κάθε είδος σκισμένου τζιν, τότε αυτή είναι η Gigi Hadid. Την έχουμε δει με σκισμένο στενό μαύρο τζιν παντελόνι, με φαρδύ σκισμένο μπλε, με καυτό κοντό σορτσάκι γεμάτο σκισίματα και ό,τι άλλο παρεμφερές μπορεί να περάσει από το μυαλό μας. Δεν τα επιλέγει μόνο για τις πιο χαλαρές εμφανίσεις της, αλλά την έχουμε δει να τα τολμάει και σε events με πιο αυστηρό και «καλό» dress code. Συνήθως τα συνδυάζει με ένα κορμάκι ή με ένα crop top.  

Τολμηρό άνοιγμα 
Κάποια events απαιτούν πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε αυτές η Gigi σχεδόν πάντα επιλέγει ένα μακρύ φόρεμα, με ένα τολμηρό σκίσιμο στο ένα πόδι που φτάνει έως ψηλά στον μηρό. Το πάνω μέρος του φορέματος αλλάζει κάθε φορά, αλλά συνήθως είναι στενό, έτσι ώστε να αναδεικνύει την πολύ λεπτή μέση της.   

Εντυπωσιακά κοστούμια 
Τα τελευταία χρόνια, το κοστούμι έχει γίνει αγαπημένο κομμάτι των περισσότερων διάσημων γυναικών. Το 25χρονο μοντέλο δεν επιλέγει μία μαύρη εκδοχή του, ούτε περιορίζεται στις κλασικές του γραμμές. Το φοράει σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και κόκκινο, σε εντυπωσιακά print, όπως φλοράλ, ή και σε πολύ φαρδιές και ασύμμετρες γραμμές.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice