Η Λίλα Μος, κόρη της Κέιτ Μος, ανέβηκε για πρώτη φορά στο catwalk
© instagram
Fashion

Η Λίλα -κόρη Κέιτ- Μος ανέβηκε για πρώτη φορά στο catwalk

Και άρεσε σε όλους

Η Λίλα Μος, κόρη του τοπ μόντελ Κέιτ Μος, έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες συμμετέχοντας στο σόου της Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το ντεμπούτο της στις πασαρέλες συνέπεσε με το μεγαλύτερο ίσως catwalk γεγονός του κόσμου, την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Άνοιξε και έκλεισε το σόου της Miu Miu, και αυτό είναι μια πανηγυρική αρχή καριέρας. Ο λόγος για τη Λίλα Γκρέις Μος Χακ, για τους φίλους Λίλα η κόρη της Κέιτ Μος. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, γνωστά πράματα.

Η Miu Miu την αγαπά ιδιαιτέρως και το αποδεικνύει. Το 2019 είχε πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου, όταν η Lila ήταν μόλις 17 χρονών. Αν και φρέσκια στις πασαρέλες, η Λίλα της έχει κάνει τις δουλίτσες της. Το 2018 ήταν το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty, ενώ το 2016 ήταν εξώφυλλο στη Vogue Ιταλίας μαζί με τη μητέρα της Κέιτ Μος. 

Η μαμά εννοείται πως στηρίζει το παιδί της, όποια απόφαση και να πάρει για το μέλλον του. Σίγουρα πάντως είναι χαρούμενη με τον επαγγελματικό προσανατολισμό της Λίλα. Ο πατέρας της πάλι, Τζέφερσον Χακ, συνιδρυτής του περιοδικού Dazed and Confused, την ήθελε δημοσιογράφο, αλλά δεν του βγήκε το χαρτί. Όχι να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά έχουμε προβλέψει την καριέρα της Λίλας στο LOOK.

«Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να ντεμπουτάρω στο πιο ονειρικό σόου» έγραψε στο instagram το κορίτσι με το ρομαντικό πρόσωπο και τα εκφραστικά μάτια. 

Η Λίλα Μος θεωρείται ως το next big thing του μόντελινγκ, όπως και κάποιες συνομήλικες κολλητές της. Μιλάμε για την Άιρις Λο, κόρη του Τζουντ Λο και της Σέιντι Φροστ, και τη Στέλα Τζόουνς, κόρη του φρόντμαν (μαζί με τον Τζο Στράμερ) των Clash, Μικ Τζόουνς. Τα τρία κορίτσια, αν και τσικό ακόμα, έχουν να επιδείξουν σημαντικές δουλειές ακολουθώντας παράλληλες πορείες προς τη δόξα. 

Το σόου της Miu Miu πραγματοποιήθηκε σε ένα άδειο στάδιο, με όλα τα μέτρα ασφαλείας για τα μοντέλα και τους ελάχιστους παριστάμενους. Φυσικά μεταδόθηκε ψηφιακά αποκτώντας ακροατήριο όλον τον πλανήτη. Η συλλογή αποθεώνει το κοριτσίστικο στιλ και περιλαμβάνει από κάζουαλ «στολές» για τη νέα καθημερινότητα μέχρι επίσημα ενδύματα. Η Miuccia Prada έδωσε το στίγμα: «Πόλωση. Αυτές είναι εποχές πόλωσης».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice