Θα φόραγες αυτά τα πέδιλα της Givenchy;

Η στιλιστική πρόταση του Matthew M. Williams έριξε το ίντερνετ

Givenchy: Η νέα στιλιστική πρόταση του σχεδιαστή Matthew M. Williams, τα πέδιλα με τα τρία χωρίσματα, διχάζει τον κόσμο της μόδας. Ιδιοφυές ή κιτς;

Η μόδα γενικά κάνει κύκλους, οι τάσεις φεύγουν και έρχονται και κάποιες στιγμές, ένας σχεδιαστής βγαίνει και προτείνει κάτι τόσο αλλόκοτο και υπερβολικό που γίνεται αμέσως trend. Υποπτευόμαστε ότι μάλλον αυτό θα συμβεί και με την νέα στιλιστική πρόταση του Matthew M. Williams της Givenchy: τα three-toed (τριδάχτυλα) πέδιλα.

 

 

Τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας του οίκου φορούσαν αυτά τα πέδιλα που χώριζαν τα δάχτυλα σε τρία τμήματα, ενώ η στιλίστρια Lotta Volkova φρόντισε να τα τονίσει με έντονα χρωματιστές κάλτσες. Αν υποθέσουμε ότι κάποιες γυναίκες θα τα φορέσουν στην καθημερινότητά τους, μπορούμε μόνο να σκεφτούμε ότι θα προτιμήσουν να το κάνουν χωρίς τις κάλτσες ώστε να φαίνεται λιγότερο... χμ, λιγότερο. Το twitter πάντως δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

 

 

 

 

Πολλοί θεώρησαν ότι αυτά τα παπούτσια ήταν μια αναφορά στα Tabi (γκούγκλαρέ το), όμως στην πραγματικότητα ο Williams τίμησε με αυτό το σχέδιο τον εμβληματικό Alexander McQueen. O McQueen εργάστηκε στο Givenchy από το 1996 έως το 2001 και το παπούτσι με την «τριχάλα» ήταν βασικά δικό του δημιούργημα, στην φθινοπωρινή κολεξιόν του 1997. Ο Williams απλά πρόσθεσε το τακούνι και το παρουσίασε με πιο εκκεντρικό τρόπο.

 

 

 

 

Θα το φορούσες;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice