5 τρόποι να φορέσεις δημιουργικά το σορτς σου
Από αριστερά: © instagram: Matteo Salvi-Portrait Photographer, Lucy Williams, Claire Most
Fashion

5 τρόποι να φορέσεις δημιουργικά το σορτς σου

Τα σορτς είναι πάντα στη μόδα και είναι πολύ πρακτικά και δροσερά

Πώς να φορέσεις και με τι άλλα κομμάτια της ντουλάπας σου να συνδυάσεις τα σορτς σου, ώστε να μην είναι βαρετά τα look σου.

Ακτίνες ήλιου υπερθερμαίνουν την ατμόσφαιρα, το καλοκαίρι έφτασε, ήρθε η ώρα να βγάλουμε έξω μπουτάκια και να φορέσουμε τα σορτσάκια μας, ή «σορτάκια» όπως τα έλεγε η μαμά μας. 

Τα έχουν φορέσει με μεγάλη επιτυχία η Λάνα Ντελ Ρέι, η ξαδέλφη των Dukes Ντέζι (ό,τι θυμάμαι χαίρομαι) και γενικώς διάφοροι κορίτσαροι. Ήρθε και η δική σου η σειρά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Τhe summer is still young! Έχουμε χρόνο.

Ανεξάρτητα αν κινείσαι στην πόλη ή το νησί, θα το βάλεις το σορτσάκι σου. Ευτυχώς για μας και κυρίως για το πορτοφόλι μας, οι τάσεις στα σορτς και τις βερμούδες δεν αλλάζουν συχνά. Άλλωστε δεν είναι και εύκολο. Άντε η μόδα να παίξει λίγο με τα μήκη και μέχρι εκεί. Έτσι όμως υπάρχει ο κίνδυνος να είναι λίγο βαρετό το στιλ σου και να κάνει τους άλλους να χασμουριούνται. Οπότε πρέπει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. 

Εκτός από τον απλό τρόπο, σορτς συν μπλουζάκι, υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί που θα δώσουν αίγλη και στιλ στο πιο καλοκαιρινό ρούχο. Πειραματίσου και μόνη σου, αλλά σου δίνουμε κι εμείς μερικά look που βρήκαμε στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F.STORE (@f.stoore)

Με εφαρμοστό animal print μπλουζάκι κι ένα ξεφτισμένο τζιν σορτς, θα φτιάξεις ένα θηλυκό look που θα δημιουργήσει έξαψη. Η ζώνη φέτος είναι πολύ της μόδας και πολύ χρήσιμη, αφού δίνει έμφαση στη μέση και τονίζει τη σιλουέτα. Απλό, αλλά πολύ ωραίο σύνολο. Άλλωστε simple is chic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Με το σορτσάκι σου ταιριάζουν πολύ τα oversized ρούχα, είτε πουκάμισα είτε σακάκια, που αλλάζουν τις αναλογίες. Επίσης, εκτός από τα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν τόσο οι σαγιονάρες και τα τσόκαρα όσο και τα σανδάλια ή οι γόβες με τακούνι. Μην κολλάς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

Να εδώ ένα look με τακούνι. Τα τακούνια ταιριάζουν με ένα κάπως πιο μακρύ σορτς. Με μια ωραία τσάντα, το σύνολο γίνεται κυριλέ και κατάλληλο για το γραφείο ή και για επίσημες εξόδους ή events. Όλο και θα σε καλέσουν Αύγουστο σε γάμο ή βάφτιση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matteo Salvi (@matteosalviphoto)

Με crop top δείχνεις κοιλίτσα, που φέτος το ζητάει η μόδα. Αν έχεις και σκουλαρίκι στον αφαλό, ακόμα πιο σέξι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Ένα look για βράδυ στο νησί θέλει να ρίξεις ένα πουλόβερ στους ώμους. Ρίξ’ το, δεν τρώει ψωμί! Στα πόδια ένα ζευγάρι αθλητικά είναι ό,τι πρέπει να το σορτς, δεν θέλει πολλή σκέψη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice