Η τάση στη μόδα έχειλάμψη και glam
© Unsplash/ Mar Bustos
Fashion

Λαμέ, φτερά, πούπουλα, πούλιες και nail-art σε άλλο επίπεδο

Φουλ του glam για τη φετινή σεζόν με λάμψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια (κυριολεκτικά).

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη |

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα έχουν λάμψη και χρώμα.

Νύχια για γκαλερί

Από το λάδι σε καμβά η τέχνη περνάει στο μανό και το μανικιούρ. Περίτεχνα σχέδια, απίστευτες λεπτομέρειες και σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα υπόσχεται η νέα μόδα στην τέχνη των νυχιών που βλέπει τα δάχτυλα των χεριών μας ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας. Θα μπορούσε να έχει συγγενικές σχέσεις με τα τατουάζ με τη διαφορά ότι στη nail art, αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα μπορείς να το αφαιρέσεις με λίγο ή πολύ ασετόν. Συμπέρασμα: Εκφραστείτε ελεύθερα.

Μακιγιάζ λαμέ

Λίγο το εορταστικό κλίμα, λίγο οι χρυσόσκονες στις χριστουγεννιάτικες μπάλες, λίγο έως πολύ η ανάγκη μας να λάμψουμε, αποφασίσαμε ότι το φετινό μακιγιάζ θα είναι ultra glam. Γυαλιστερές σκιές, glitter, έντονα κραγιόν και highlighters με χρυσόσκονη, κλέβουν την παράσταση. Οι γραμμές στο eyeliner και οι πλούσιες βλεφαρίδες πάνε το cat-eye σε άλλο level. Ωστόσο, αγαπητές μας αναγνώστριες, μην ξεχνάτε ότι το εντυπωσιακό μακιγιάζ θέλει και εντυπωσιακό ντε-μακιγιάζ. Μην παραλείπετε λοιπόν, όποια ώρα και να γυρίσετε σπίτι, να ξεβάφεστε με διφασικό νερό, λοσιόν, σαπούνι και βέβαια να απλώνετε μετά την ενυδατική σας.

 

 

Η πούλια και ο Αυγερινός

Στην ίδια φιλοσοφία, πούλιες, παγέτες, αντιθέσεις, color block και έντονα χρώματα επικρατούν σε ρούχα- παπούτσια-τσάντες. Στην ανατρεπτική τάση του φετινού χειμώνα, τοποθετούνται τα φλούο χρώματα, τα οποία έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι. Ωστόσο, η σεζόν είναι γεμάτη από φανταχτερές αποχρώσεις, με το πρασινοκίτρινο του lime, να επικρατεί όλων/ Μην τα λυπάστε- φορέστε τα όλα μαζί, κάντε το γούστο σας και ευχαριστηθείτε τα. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος ντύσιμο όταν είσαι ο εαυτός σου!

 

 

Φτερά και πούπουλα

Η μεγαλύτερη βέβαια μόδα του φετινού χειμώνα, όπως έχετε ήδη καταλάβει, είναι τα φτερά και τα πούπουλα. Ξεπηδούν κάτω από φούστες, μέσα από μανσέτες, πίσω από πατζάκια. Είναι παντού. Επειδή είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο στο ντύσιμο, προσπαθήστε να το ισορροπήσετε για να μη μοιάζετε με την Κρουέλα Ντεβίλ. Ένα εύκολο tip, σε περίπτωση που το φτερωτό σας ρούχο είναι μίνι φούστα ή φόρεμα, είναι το συνδυάσετε με opaque καλσόν. Αν θέλετε να το ντύσιμό σας glam- rock το συνδυάζετε με φλατ μποτάκια με χοντρές σόλες.

 


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice