??????? ?????????, Tyra Banks, Kim Kardashian, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio
??????? ?????????, Tyra Banks, Kim Kardashian, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio ©instagram/ kim kardashian
Fashion

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει παρέα με iconic μοντέλα για τη νέα της συλλογή

Οι Άγγελοι της Victoria Secret Χάιντι Κλουμ, Τάιρα Μπανκς, Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Κάντις Σουάνπολ συναντιούνται ξανά σε φωτογράφιση

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

SKIMS: Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται παρέα με τα iconic μοντέλα 𝗖𝗮𝗻𝗱𝗶𝗰𝗲 𝗦𝘄𝗮𝗻𝗲𝗽𝗼𝗲𝗹, Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio.

Η Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει τη νέα της καμπάνια, SKIMS Icons, δίπλα σε τέσσερα από τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη. Η Χάιντι Κλουμ, η Τάιρα Μπανκς, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και η Κάντις Σουάνπολ πόζαραν στον φακό με τον πιο αισθησιακό τρόπο για τη σειρά ρούχων και εσωρούχων της διάσημης τηλεπερσόνας.

Τα τέσσερα πρώην αγγελάκια της Victoria's Secret πόζαραν στο φακό αποκαλυπτικά, σε μία ιδέα που όπως εξομολογήθηκε η Κιμ Καρντάσιαν αρχικά δεν ήταν στο πρόγραμμα να συμμετάσχει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μία τέτοια φωτογράφιση. 

«Εντάξει, δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την καμπάνια @SKIMS, αλλά σταμάτησα και μπήκα γιατί ήταν πολύ εμβληματική. Σας παρουσιάζουμε την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice που φορούν την υπογραφή της συλλογής μας SKIMS Fits Everybody», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Χάιντι Κλουμ, μιλώντας για το πώς ένιωσε που ξαναβρέθηκε με τα κορίτσια, είπε: «Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμασταν όλοι μαζί, οπότε ήταν πραγματικά υπέροχο να ξαναβρεθούμε».

 

 

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χαρακτήρισε το ριγιούνιον με τα υπόλοιπα μοντέλα ως κάτι «καταπληκτικό» και είπε ότι έχει πάθει εμμονή με τη νέα σειρά της Κιμ Καρντάσιαν.

 

 

Η Κάντις Σουάνπολ με τη σειρά της περιέγραψε την ομάδα σαν κάτι που χρειαζόταν και δεν το ήξερε.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice