Gisele Bündchen: Επιστρέφει στο μόντελινγκ πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια του οίκου Burberry και στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.
Ζιζέλ / © Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images
Fashion

Η μεγάλη επιστροφή της Gisele: Είναι μούσα του οίκου Burberry και εξώφυλλο στη Vogue

Το καλοκαίρι του 2022 ανήκει στο top model από τη Βραζιλία

Gisele Bündchen: Επιστρέφει στο μόντελινγκ πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια του οίκου Burberry και στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Φωτογραφημένη με κομμάτια της νέας συλλογής του Riccardo Tisci για την Burberry και ανεμίζοντας μια σημαία με το πρόσωπό της, η Ζιζέλ, μετά από ένα ολιγόχρονο διάλειμμα, δηλώνει και πάλι παρούσα στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Μπροστά στον φακό του διδύμου Luigi and Lango, χαρίζει σώμα, βλέμμα και τέλειες αναλογίες στο φιλοθεάμον κοινό, που αναρωτιέται ακόμα με τι υλικά την έπλασε ο Θεός. Στο φόντο, φωτογραφίες της ίδιας που τραβήχτηκαν από τους δύο φωτογράφους 10 χρόνια πριν. Μία Ζιζέλ δεν είναι ποτέ αρκετή.

Το τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου (για 15 συναπτά έτη ήταν Νο1), στα 42 της, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου για τη συλλογή TB Monogram. «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την καμπάνια που μεταφράζει όλους τους κώδικες που μας αγγίζουν περισσότερο στην καρδιά: φως, αγάπη και τέλεια αρμονία, ανάμεσα σε τέσσερις φίλους και καλλιτέχνες που πραγματικά εκτιμούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον» λέει το καλλιτεχνικό δίδυμο Luigi and lango. Κάτι ανάλογο λέει και η Ζιζέλ, η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue του Ιουνίου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 

Στη συνέντευξή της εξομολογείται ότι αισθάνεται καλύτερα στα 40 της παρά στα 20 της, μας ενημερώνει πως πρόκειται να κυκλοφορήσει βιβλίο με συνταγές (υγιεινής) μαγειρικής και πως ξυπνάει απαράβατα στις 5 το πρωί για να κάνει διαλογισμό και γυμναστική. Είναι τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της κουβέντας όπου το μοντέλο μιλά κατά βάση για τη διατροφή, το τσάι τζίντζερ και το μέλι. Και να σκεφτεί κανείς πως κάποτε δήλωνε λάτρης των γλυκών ποπκόρν και των MacDonald’s. Anyway, η πόζα στην οποία την απαθανάτισε ο Steven Meisel στο εξώφυλλο θα αναγκάσει τους φαν της να ξεχάσουν όλες τις επόμενες μοντέλες και να δηλώσουν εκ νέου ταπεινοί λάτρεις της ομορφιάς και του στιλ της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάποτε, εθνική ηρωίδα της Βραζιλίας δίπλα σε Πελέ, σήμερα η Ζιζέλ είναι μια ευτυχισμένη οικογενειάρχης, παντρεμένη με τον θρύλο του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι και μητέρα δύο παιδιών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Πάνω της, τίποτα ψεύτικο. Από την πρώτη διεθνή παρουσία της στις πασαρέλες, ως πουλέν του Αλεξάντερ ΜακΚουίν, μέχρι σήμερα, υπερασπίζεται με πάθος το look και το attitude του κανονικού και χαλαρού ανθρώπου: καμπυλωτό και ζουμερό Brazilian chic, ακτινοβολία υγείας, ανεμελιά, λατρεία για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Επειδή το μόντελινγκ δεν είναι αρκετό, το μυαλό της χτυπάει υπερωρίες. Έκανε επιχειρηματικά ανοίγματα στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δημιούργησε το προσωπικό label γυναικείων παπουτσιών «Ipanema», κινείται για την προστασία του Αμαζονίου, προβαίνει σε φιλανθρωπίες.

The TB Summer Monogram 2022 by Burberry

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice