Η τραγουδίστρια Rihanna φορά ροζ φόρεμα και χαιρετά το κοινό της σε δημόσια  εμφάνισή της
Rihanna © EPA / CHEMA MOYA
Fashion

Η Rihanna θέλει να «επαναπροσδιορίσει το σέξι» με τη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty

«Θέλω πάντα να αναδεικνύω με νέο τρόπο πράγματα που ίσως έχουμε παραβλέψει στο παρελθόν» δήλωσε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Rihanna: Η επιδίωξη της από το Savage X Fenty

Η Rihanna διοργάνωσε πρόσφατα μία επίδειξη μόδας για τη Savage X Fenty σε εξωτερικό χώρο στο Simi Valley της Καλιφόρνια και δήλωσε ότι θα ήθελε να προκαλέσει τον εαυτό της.

«Επέστρεψα στη δουλειά τρεις ημέρες μετά τη γέννα, επέστρεψα στη δημιουργία μουσικής, επέστρεψα στο στούντιο και έκανα μία κλήση μέσω Zoom για τη Savage. Πράγματα όπως τη Savage, πράγματα όπως την επίδειξη, αυτές οι ημερομηνίες που δεν μπορείς να αναβάλεις… Ήταν σημαντικό για εμένα να επιστρέψω», σημείωσε. «Είναι τρελό! Ήταν δύσκολο να βάλω ξανά τακούνια, παρόλο που φορούσα τακούνια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Αλλά μετά τη γέννα λες: “Ω, αυτό είναι διαφορετικό”» συνέχισε.

«Αυτή η συλλογή έχει σχέση με την αυτοέκφραση και την προσωπική ενδυνάμωση, και η επίδειξη ήταν πάντα μία πρόκληση για τους νέους τρόπους ενσωμάτωσης και την εύρεση νέων ταλέντων. Θέλω πάντα να αναδεικνύω με νέο τρόπο πράγματα που ίσως έχουμε παραβλέψει στο παρελθόν», τόνισε. Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικό είναι να κάνει όλους του ανθρώπους να αισθάνονται σέξι, η Rihanna απάντησε: «Πολύ σημαντικό, γιατί θέλω να αισθάνομαι σέξι και θέλω να αισθάνομαι ότι εκπροσωπούμαι. Θέλω να νιώθω ότι με συμπεριλαμβάνουν. Δεν θέλω να αισθάνομαι εκφοβισμένη από το τι υπάρχει στο ράφι, στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο. Θέλω να ξέρω ότι υπάρχει κάτι για εμένα, κάτι για το σώμα μου, κάτι που θα μου ταιριάζει. Νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή την άποψη. Δεν θέλω να στερήσω από κανέναν την εμπειρία να νιώσει σέξι ή δυνατός. Αυτό θα είναι το branding της Savage για πάντα» συνέχισε.

Οι επιδείξεις μόδας της Savage X Fenty έχουν γίνει μύθος της showbiz, οπότε ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της ήταν σε μια κλήση Zoom για να σχεδιάσει την οργάνωση του τελευταίου σόου. Πρόπερσι, η Rihanna επιστράτευσε τις Σίντι Κρόφορντ, Τζιτζι Χαντίντ και Βανέσα Χάτζενς ενώ φέτος εμφανίστηκαν ο Τζόνι Ντεπ, η Κάρα Ντελεβίν και η Ιρίνα Σάικ. 

Παράλληλα με το Savage x Fenty Show Vol. 4, η Rihanna ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγαλύτερη εκδήλωση: Το Halftime Show του Super Bowl 2023, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή στα βραβεία Grammy του 2018 για να ερμηνεύσει το «Wild Thoughts» με τον DJ Khaled ενώ κυκλοφόρησε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το νέο τραγούδι «Lift Me Up» για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice