Zendaya
© EPA / Instagram / EPA
Fashion

Zendaya: Πόσα hair looks άλλαξε μέσα στο 2022;

Ο χαμαιλέοντας του Χόλιγουντ

Zendaya: Ολες οι αλλαγές που έκανε η νεαρή σταρ στα μαλλιά της το 2022

H Zendaya, η αμερικανίδα σταρ του Χόλυγουντ, που ξεκίνησε από το Disney Channel, είναι η νεότερη ηθοποιός που κατέκτησε δύο βραβεία Primetime Emmy για τον ρόλο της Rue στη δραματική σειρά στο Euphoria του HBO. Πέρα από την βράβευση, ο τελευταίος της ρόλος, εκτόξευσε τη δημοτικότητά της. Φαίνεται ότι το 2022 ήταν μια πραγματικά καλή χρονιά για την ηθοποιό, καθώς, μεταξύ των άλλων, η Zendaya αναδείχθηκε ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο από το περιοδικό Time.

Η τόλμη της Zendaya αντικατοπτρίζεται και στις στιλιστικές της επιλογές. Οι εμφανίσεις της είναι ένα πραγματικό fashion inspo και συμβάλλουν σημαντικά στην αλλαγή των απαρχαιωμένων προτύπων ομορφιάς για τις έγχρωμες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας.

Η Zendaya είναι εδώ και καιρό σε σχέση με τον νεαρό ηθοποιό Tom Holland. Στις 16 Φεβρουαρίου, η Zendaya και ο Holland αποκάλυψαν το δεσμό τους, καθώς έφυγαν χέρι-χέρι από το Crosby Street Hotel στο Manhattan για να παρακολουθήσουν την προβολή της νέας ταινίας δράσης με τον Tom Holland “Uncharted”. Για την έξοδό της, η Zendaya φόρεσε ένα φαρδύ μαύρο πουκάμισο-φόρεμα με μια ζώνη στη μέση. Συνδύασε το shirt dress με ένα σούπερ διάφανο μαύρο καλσόν, μυτερές γόβες Christian Louboutin και μια μαύρη μάσκα προσώπου. Η νεαρή ηθοποιός είχε κάνει ένα εντυπωσιακό bounce blowout στα μαλλιά της, δηλαδή απαλούς κυματισμούς με πολύ όγκο.

Στις 27 Φεβρουαρίου, η Zendaya έκανε την πρώτη αλλαγή στα μαλλιά της για το 2022. Το κοινό παρατήρησε σε ένα selfie βίντεο στο story της στο Instagram ότι είχαν πλέον ένα μελί ξανθό χρώμα, σε αντίθεση με τον κανονικό σκούρο καφέ τους τόνους. Η απόχρωση αυτή της ταίριαζε απόλυτα, καθώς φώτιζε το δέρμα της και αναδείκνυε το πρόσωπο της.

Στιγμιότυπο από το Instagram story της Zendaya
© Instagram / Zendaya

Στην επίδειξη Valentino Fall Winter 2022/2023 της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, το look της Zendaya ήταν εκπληκτικό: ένα καυτό ροζ παντελόνι, ένα κλασικό χτένισμα στα μαλλιά, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1960, και ένα μαύρο winged eyeliner. Το μελί-ξανθό χρώμα στα μαλλιά, η χωρίστρα στο πλάι και οι γυρισμένες άκρες έδωσαν μια ρετρό πινελιά στην εμφάνισή της.

Στα Όσκαρ η Zendaya εμφανίστηκε με ένα ασημί μανικιούρ σε σχήμα αμυγδάλου συνδυασμένο με πολλά βραχιόλια στα χέρια της. Φόρεσε ένα λευκό cropped πουκάμισο Valentino Haute Couture και μια βραδινή φούστα με ασήμαντες παγιέτες, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον Pierpaolo Piccioli. Το σύνολο ήταν τόσο κομψό, ώστε θεωρείται ότι η εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού ανήκει στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους στα βραβεία Όσκαρ τα τελευταία χρόνια.

Στις 20 Απριλίου, η ηθοποιός-μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Academy Museum of Motion Pictures μαζί με τους συναδέλφους από το Euphoria, παρουσιάζοντας το νέο της haircut. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zendaya εμφανίζεται με κοντά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, το faux bob της Zendaya ήταν «ψεύτικο». Όμως, ήταν τόσο προσεκτικά χτενισμένο που κατάφερε να εμπνεύσει μερικούς ανθρώπους μέχρι και να κόψουν τα μαλλιά τους.

Η Zendaya ποζάρει κατά την άφιξή της για την εκδήλωση HBO Max
© EPA / ΝΤΕΪΒΙΤ ΣΟΥΑΝΣΟΝ

Η 25χρονη ηθοποιός το 2022 άλλαζε συνεχώς τα μαλλιά της. Το Μάιο εμφανίστηκε με ένα αβίαστο σγουρό -αυτή τη φορά- bob, με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στα γυρίσματα της ταινίας, “Challengers”.

Το Σεπτέμβριο σε εμφάνισή της στο US Open , το 22χρονο αστέρι επέλεξε ένα απλό μαύρο ζιβάγκο, ένα ιδιαίτερα ζευγάρι γυαλιά και ένα μελαχρινό μαλλί με χωριάστρα στο πλάι. Στη ρίζα τα μαλλιά της είχαν όγκο, δημιουργώντας αυτό το κλασικό σχήμα πουφ.

Η Zendaya εμφανίστηκε στο US Open Tennis Championships
© EPA / JASON SZENES

Μετά από πολλές αλλαγές, η Zendaya τελικά τα έκοψα όντως κοντά! Η πρωταγωνίστρια του Euphoria μας αιφνιδίασε με το νέο της κούρεμα στην εκδήλωση Euphoria FYC στις 18 Δεκεμβρίου. Έφτασε στην εκδήλωση με καραμελέ καφέ bob, χωρίστρα στο πλάι και τη μία πλευρά των μαλλιών της πίσω από τα αυτιά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice