Grace Jones, 74, Brings Her Icon Status to New Wolford Campaign — See the Powerful Photos
© Vinnie Zuffante/Michael Ochs Archives/Getty Images/Ideal Image
Fashion

Η θρυλική Γκρέις Τζόουνς επιστρέφει στο modeling στα 74 της χρόνια

Σύμβολο του iconic Studio 54

62224-137655.jpg
Newsroom |

Γκρέις Τζόουνς: Η θρυλική περσόνα επιστρέφει στο modeling στα 74 της χρόνια

Η θρυλική τραγουδίστρια και fashion icon Γκρέις Τζόουνς επιστρέφει στις ρίζες της στη μόδα. Το πρώην μοντέλο που έγινε μουσικός είναι το νέο πρόσωπο της Wolford, όπως αποκάλυψε το brand.  

Η Γκρέις Τζόουνς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Ρίτσαρντ Φίμπς για τη νέα καμπάνια της Wolford και όπως σημειώνει η γνωστή εταιρεία στο προφίλ της στο Instagram για εκείνη, ήταν style icon από τη δεκαετία του '90.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolford (@wolford)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolford (@wolford)

Μούσα της νεοϋορκέζικης σκηνής και του Studio 54, το πρώτο μαύρο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, συμπρωταγωνίστρια ακόμα και του Κόναν του βάρβαρου, η Γκρέις Τζόουνς δε δίστασε να κάνει τα πιο αντικομφορμιστικά, εκκεντρικά, τρομακτικά και έξαλλα πράγματα, υποβάλλοντας τους πάντες στην εξωπραγματική παρουσία της. Και ήταν αυτή η παρουσία που την έκανε να κατοικεί στις σκοτεινές φαντασιώσεις των θαυμαστών της και τα καλλιτεχνικά οράματα του Άντι Γουόρχολ και του Χέλμουτ Νιούτον.

Η επιστροφή της Τζόουνς στη μόδα έρχεται αρκετά χρόνια αφότου μίλησε για το πόσο δύσκολο θα ήταν για εκείνη να γίνει μοντέλο στο σημερινό τοπίο της μόδας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή στον Guardian, ρωτήθηκε τι σκέφτεται για τη μόδα και το μόντελινγκ σήμερα και η μουσικός -που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο Παρίσι- είπε: «Χαίρομαι που δεν το κάνω τώρα. Πιθανότατα θα ήμουν νεκρή. Όλοι είναι τόσο αδύνατοι. Το μέγεθος 0 είναι σαν τους ζωντανούς νεκρούς. Δεν είναι καθόλου σέξι».

«Όταν ήμουν μοντέλο, κανονικά θα ήμουν μοντέλο μεγέθους 6, 8, αν και οι ώμοι μου είναι φαρδιοί, είναι δύσκολο να τους κάνω να χωρέσουν σε πράγματα», συνέχισε. «Τώρα δεν μπορώ να μπω σε μεγέθη μοντέλων, γιατί είναι πολύ μικρά».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice