Partycore: Διαλέξαμε 8 λαμπερούς συνδυασμούς για τις καλοκαιρινές σας βραδιές

Αστραφτερά κομμάτια που μπορούν να κάνουν όλο το χρόνο να μοιάζει γιορτινός

8 προτάσεις για τις βραδινές σας εμφανίσεις στα πάρτυ του καλοκαιριού.

Γενέθλια, γάμοι, βαφτίσια και πάρτυ, χαρακτηρίζουν συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες, με το κέφι να ανεβαίνει, τον χορό να επιβάλλεται και στο απόλυτο αυτό κυνήγι ανεμελιάς δεν μπορείς να βασανίζεις το μυαλό σου με το τι θα φορέσεις, και έχεις δίκιο! Εδώ κάνουμε την ίδια ερώτηση κάθε πρωί στον εαυτό μας, δεν θα μας απασχολήσει στις βραδινές μας εμφανίσεις, που ναι μεν εξακολουθούμε να διατηρούμε το καθημερινό μας στυλ, αλλά σίγουρα με λίγη πρόσθετη λάμψη από διακοσμητικές λεπτομέρειες, από κρύσταλλα, μεταλλιζέ νήματα και πολύχρωμες πούλιες. Για να μην σας προκαλεί περιττό άγχος αυτή η διαδικασία, συγκεντρώσαμε τ τρόπους για να ξεχωρίσετε με ένα βραδινό, κομψό αλλά και sexy outfit.

Διαφάνειες
Από κόκκινα χαλιά μέχρι και καλεσμένους σε γάμους, όποιο event μικρό ή μεγάλο, οι celebrities δεν χάνουν την ευκαιρία να αναδεικνύουν το σώμα τους με διαφάνειες, ιδιαίτερες υφές και δαντέλα, μια απόλυτα κομψή και θηλυκή επιλογή, αλλά συνάμα sexy και πολλά υποσχόμενη.

Maxi φούστα
Τζιν, σατέν, υφασμάτινη, σπορ, σε σετ με σακάκι, και με άπειρους διαφορετικούς τρόπους βλέπουμε να φοριούνται οι μακριές φούστες, καθώς μπορούν να γίνουν η βάση για ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο.

Γιλέκα για τοπ
Μια πιο κουλ εναλλακτική για όσες προτιμάτε το ανδρόγυνο λουκ και τα αστραφτερά κομμάτια οριακά σας ζαλίζουν, τα γιλέκα δίνουν μια ανεπιτήδευτη γοητεία και έναν 90s αέρα.

Mini skirt
Όπως σίγουρα έχετε δει στα social media ή διαβάσει αντίστοιχα σε διάφορα fashion blogs, οι mini φούστες τον τελευταίο χρόνο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και πόσω μάλλον δίνοντας έμφαση σε μοναδικά αξεσουάρ για polished εμφανίσεις.

Feathers
Σίγουρα μια εκκεντρική επιλογή που λίγοι τολμούν, αλλά δεν μένει ποτέ απαρατήρητη. Τα φτερά, ειδικότερα σε έντονα χρώματα, θα είναι must την φετινή σεζόν, ειδικότερα σε blazer όσο δεν έχει ανέβει ακόμα στα ύψη η θερμοκρασία.

Glitter, παγιέτα, στρας
Ό.τι αστράφτει είναι το σήμα κατατεθέν των εορτών αλλά γιατί ο μαξιμαλισμός να περιορίζεται μόνο σε περιόδους που ακόμα και οι δρόμοι είναι στολισμένοι; Η λάμψη μπορεί να διαρκέσει όλο το χρόνο και να μαγνητίσει στο δευτερόλεπτο όλα τα βλέμματα. Ψηφίζουμε ναι!

Party dress
Tο μαύρο φόρεμα θα είναι πάντα ο βασιλιάς της γκαρνταρόμπας, αλλά όχι επιλογή-μονόδρομος για τις βραδινές σας εμφανίσεις, καθώς οι πούλιες, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα υφάσματα εκτός από το ότι είναι στη μόδα, ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις και πολλά διαφορετικά στυλ.

Cut out dress
Για τις πιο τολμηρές της παρέας που θέλετε να απελευθερώσετε τη θηλυκότητα σας και να διασκεδάσετε με τους δικούς σας κανόνες, τα φορέματα με κοψίματα είναι η ιδανική επιλογή με μια sexy, παιχνιδιάρικη διάθεση, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice