Τα 6+1 star shoes της σεζόν που δεν θα αποχωριστούμε από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.
Τα star shoes της σεζόν που δεν θα αποχωριστούμε αυτό το καλοκαίρι (Tods, Kenzo, Pucci)
Fashion

7 διαφορετικά στυλ παπουτσιών που μπορείς να διαλέξεις για να πάρεις μαζί σου αυτό το τριήμερο

Η μεγάλη επιστροφή των άνετων, χωρίς τακούνι, παπουτσιών

Τα 6+1 star shoes της σεζόν που δεν θα αποχωριστούμε από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Ετοιμάζετε βαλίστες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και το βασικό σας πρόβλημα είναι ότι θέλετε να πάρετε πάρα πολλά ζευγάρια παπούτσια μαζί και δεν χωράνε; Σας έχω καλά νέα! Αυτό το καλοκαίρι θα διευκολυνθούμε με τις all-day επιλογές στα shoe trends που κυριαρχούν στη φετινή μόδα. Flat και γενικά χαμηλοτάκουνα παπούτσια είναι φέτος η κυρίαρχη τάση πράγμα που ειδικά εμάς τις Ελληνίδες μας διευκολύνει αφάνταστα για τα καλντερίμια των νησιών. Οι influencers αντίστοιχα για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν πως τα flat shoes μπορούν να μας ακολουθούν σε κάθε περίσταση, συνδυάζοντας άνεση και μοναδικό στυλ. Φτιάξαμε μια ενημερωμένη λίστα που συμπεριλαμβάνει τα πιο cool ίσια παπούτσια, για να μπορούμε να αλλάζουμε look κάθε μέρα χωρίς να θυσιάζουμε το comfort style.

Open Clogs 
Παραμένουν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια στην πρώτη γραμμή, κάνοντας takeover τα social αλλά και τις ντουλάπες μας, καθώς εκτός από edgy είναι απόλυτα λειτουργικά και wearable. Έτσι και αλλιώς για να είμαστε ανάλαφρες και δροσερές δεν χρειαζόμαστε luxury πινελιές για να ξεχωρίσουμε, γιατι αν έχουμε την απαραίτητη ευελιξία & άνεση,  το στυλ έρχεται από μόνο του.

Mary Janes
Εκτός από την απόλυτη θηλυκότητα που προσδίδουν σε κάθε κομψή γυναίκα, είναι και η signature επιλογή των it-girls και μια cool προσθήκη στο στυλ μας που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Brands όπως Bottega Veneta, Prada και Khaite, για παράδειγμα, αναδεικνύουν μια από τις πιο κλασικές γραμμές παπουτσιών με τον πιο relevant τρόπο.

Ballet Flats
Οι μπαλαρίνες έχουν τον κυριαρχικό ρόλο στην φετινή καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, από τις κλασικές σατινέ του οίκου Miu Miu που θυμίζουν πουέντ, μέχρι τις all time classic δίχρωμες της Chanel αλλά και τις two-tone ή τις πιο ροκ επιλογές με τρουκς και ιδιαίτερες λεπτομέριες. Μας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, ως μια πιο fresh επιλογή, καθώς τα σανδάλια δεν αποτελούν πλέον σύμφωνα με τους fashion experts μονόδρομο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Thong Sandals
Με τις καθαρές γραμμές τους και την εξαιρετικά απλή γραμμή τους, δεν υπάρχει πιο απλή προσθήκη σε ένα look για να είστε άνετες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τα everyday looks συνδυάζονται εύκολα τόσο με casual τζιν όσο και με tailored παντελόνια, ενώ το βράδυ μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε sexy ή ρομαντικό φόρεμα. Ένα στυλ που σίγουρα προσθέτει μια έξτρα fashion πινελιά στο ντύσιμό σας.

Kitten Heel
Η αισθητική των 90s έχει επιστρέψει για τα καλά, και στο πέρασμα της μας αφήνει τα kitten heel mules, μια απόλυτα κομψή τάση που θας μας απασχολήσει για καιρό. Χωρίς να παύουν να είναι σέξι και θηλυκά, εγγυώνται πως με το μικρό τους τακουνάκι μπορούν να μας συνοδεύσουν για πολλές ώρες. Σύγχρονα και σοφιστικέ, αποτελούν το πιο trending αξεσουάρ για να πλαισιώσετε κάθε σύνολο.

Fishent Flats 
Οι διχτυωτές μπαλαρίνες που αποκαλύπτουν τα πόδια, αποτελούν το εναλλακτικό shoe trend για όσες το φετινό καλοκαίρι δεν θέλουν να φορέσουν πάλι σανδάλια. Οι singature μπαλαρίνες του οίκου Alaïa, άρχισαν από την άνοιξη να εμφανίζονται στο feed μας και αποτελούν τη νέα fashion εμμονή. Στην καλοκαιρινή εκδοχή τους συνδυάζονται με summer dresses, μάξι φούστες και λευκά αέρινα παντελόνια, δίνοντας μια απροσδόκητη νότα ριβιέρας στο στυλ σας. 

Wedge Sandals
Η καλύτερη εναλλακτική στα platform heels, καθώς συνδυάζουν την άνεση της πλατφόρμας με την θηλυκότητα των ψιλοτάκουνων. Μια καθημερινή all-day επιλογή που συνδυάζεται με όλα, από ένα girly φόρεμα έως parachute pants και βερμόυδες, για εμφάνισεις με 00s αισθητική και μοντέρνες λεπτομέρειες. Γι΄αυτό άλλωστε το βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στα σύνολα των fashionistas.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice