Στιλιστικός οδηγός επιβίωσης για κάμπινγκ
©Instagram/ @kendalljenner/miumiu/hoskelsa
Fashion

Θα πας κάμπινγκ; Βρήκαμε ρούχα και αξεσουάρ για να γεμίσεις το σακίδιό σου

Φέτος το καλοκαίρι συνδυάζουμε άνεση και στιλ, επενδύοντας στα κατάλληλα κομμάτια

Καλοκαιρινός οδηγός ρούχων και αξεσουάρ για κάμπινγκ

Camping never goes out of style. Μπορεί να είσαι από αυτές που ένα χρόνο αναμένουν τη στιγμή που θα γίνουν ένα με τη φύση ή μπορεί να είσαι η κατηγορία του «Με έπεισαν να το δοκιμάσουμε». Είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη, λίγη σημασία έχει όταν φτάνει στην στιγμή της βαλίτσας. Και τώρα αναρωτιώμαστε: Είναι overpacking ή τρόπος ζωής; 
Το άρθρο αυτό είναι για όλες όσες στην ιδέα του κάμπινγκ βλέπουν την στιλιστική προοπτική και μια ιδανική ευκαιρία για τη δημιουργία cool εμφανίσεων. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια τα οποία συνδυάζουν στιλ, άνεση και χρηστικότητα. 

Cargo Shorts 
Φαρδιά φόρμα, μήκος ανάμεσα σε μίνι και μίντι και πολλές τσέπες. Είναι τα σορτσάκια σε στιλ cargo, ή αλλιώς ο ορισμός του coolness για το φετινό καλοκαίρι. Επιλέγοντάς τα σε μαύρο, χακί ή μπεζ χρώμα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο fresh σύνολα για κάμπινγκ. Τα φοράμε άνετα από το πρωί με το μαγιό, έως το βράδυ με ένα μονόχρωμο τοπάκι.

Το αντιανεμικό jacket 
Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό! Απαραίτητο τόσο για την βραδινή καλοκαιρινή ψύχρα, όσο και για τυχόν αναπάντεχα καιρικά φαινόμενα. Είναι το αντιανεμικό jacket, ή αλλιώς το κομμάτι-κλειδί που συμπληρώνει τα σύνολά μας. Τα γήινα χρώμματα πρωταγωνιστούν και σε αυτά, καθώς είναι ιδανικά για το απόλυτο safari look. Οι πιο τολμηρές πειραματίζονται με εμπριμέ παραλλαγής. 

To bucket hat 
Σαν μικρές εξερευνήτριες, φέτος το καλοκαίρι πάμε κάμπινγκ με το αγαπημένο μας bucket hat. Το πιο χαριτωμένο καλοκαιρινό αξεσουάρ, το οποίο παράλληλα μας προστατέυει από τον ήλιο. Σε γήινες ή χρωματιστές αποχρώσεις, με σχέδια ή χωρίς το καπέλο του ψαρά είναι must! 

Τα chunky σανδάλια 
Εμπνευσμένα από τον κόσμο του streetwear. Με το διπλό τους πάτο και το χοντροκομμένο τους στιλ είναι ξεχωριστά και μοντέρνα. Τα chuncky σανδάλια φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ τώρα και στο κάμπινγκ. Η πλατφόρμα τους είναι άνετη, ενώ παράλληλα κάνουν τα μαυρισμένα μας πόδια να φαίνονται λίγο ψηλότερα. 

Το αθλητικό μαγιό  
Μακρυμάνικα, halter neck, με αθλητικά κοψίμματα και φόρμες, είναι τα μαγιό που θα λατρέψουμε και θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι στο κάμπινγκ. Μαγιό σε γήινες αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ συνδυασμένα με ένα λευκό λινό πουκάμισο είναι ωραίος συνδυασμός. Τα μαγιό με πιο αθλητική γραμμή, αναδεικνύουν το σώμα μας τονίζοντας τα κατάλληλα σημεία και αγκαλιάζουν το σώμα όπως πρέπει.  

Η φρέσκια μπανάνα 
Τις είδαμε τα προηγούμενα χρόνια να σαρώνουν από τις πασαρέλες έως το δρόμο. Φέτος η κλασική μπανάνα ωρίμασε. Επέστρεψε με νέα μορφή, στιλ και ύφος. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός shoulder bag, μιας από τις μεγαλύτερες τάσεις του σήμερα, και τσάντας μέσης. Οίκοι και επωνυμίες πρόσθεσαν λεπτομέρειες, εκφράζοντας ο καθένας την ταυτότητά του. O Sacai πήγε το x-treme σε άλλο επίπεδο, με στοιχεία από τον εξοπλισμό των x-treme sports, όπως τα ιδαίτερα κουμπώματα.   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice