Μοντέλα με ρούχα των Prada, Undercover, Schiaparelli
Prada, Undercover, Schiaparelli © Instagram
Fashion

5 fashion trends για το Φθινόπωρο

Όσα θέλεις να ξέρεις για να επενδύσεις εγκαίρως στα σωστά κομμάτια

Φθινοπωρινά fashion trends: Δες τι θα είναι στη μόδα από τον Οκτώβριο

Δε θέλω να είμαι από εκείνους που λένε «καλό φθινόπωρο» αλλά όλοι ξέρουμε ότι μόλις μπει ο Σεπτέμβριος επιστρέφουμε σε δουλειές, σχολεία, πανεπιστήμια και λοιπές υποχρεώσεις. Τουλάχιστον μπορούμε να απολαύσουμε τα νέα ξεκινήματα και τα νέα trends που έρχονται με την αλλαγή της σεζόν. Ήδη από το Φεβρουάριο είδαμε το μινιμαλισμό των 90s στις πασαρέλες των The Row και Miu Miu, φλογερά κόκκινα στο Ferragamo και δυναμικά κοστούμια στους Chloé και Bottega Veneta. Δες τι θα παίζει τους επόμενους μήνες, εμπνεύσου και ετοίμασε δυναμικό comeback από τις διακοπές. Έτσι κι αλλιώς, όλα πάνε με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και το ξεκούραστο βλέμμα.

5 fashion trends για το Φθινόπωρο

Φλογερό κόκκινο

Ποιο ροζ; Λαστ γίαρ. Τώρα το χρώμα βαθαίνει και γίνεται φλογερό κόκκινο που έρχεται να ξεσηκώσει εσένα και όσους σε βλέπουν να το φοράς. Το είδαμε σε δεκάδες οίκους μόδας, από τα τολμηρά παλτό του Ferragamo μέχρι τα ξεχωριστά γυαλιά της Tory Burch. Το trend στηρίζουν επίσης Jacquemus, Stella McCartney, Lanvin, Loewe και Prada. Μη είσαι φειδωλή με το κόκκινο αυτή τη σεζόν, η τάση λέει όσο πιο τολμηρό, τόσο το καλύτερο.

Καπαρντίνες

Ίσως δεν το περίμενες, αλλά ο καπαρντίνες θα έχουν την τιμητική τους ξανά φέτος. Μπορεί να φταίει που οι θερμοκρασίες είναι ήπιες μέχρι το Δεκέμβρη οπότε δε χρειάζεσαι χοντρά ρούχα. Μπορεί να είναι φόρος τιμής στον Αστυνόμο Σαΐνη. Μπορεί απλά κάποιος να τις θυμήθηκε, όποια κι αν είναι η αφορμή, θα τις δούμε σε πολλά σχέδια, χρώματα και στιλ. Ξέχνα την κλασική μπεζ, τώρα θα έχουν λάμψη, μοτίβα και άποψη. Δες και του Fendi με τις παγιέτες.

View this post on Instagram

A post shared by Fendi (@fendi)

Λευκό πουκάμισο

Μη βιαστείς να φυλάξεις με τα καλοκαιρινά τα λευκά σου πουκάμισα. Αυτό το Φθινόπωρο, τα λευκά πουκάμισα θα βρίσκονται σε κάθε λουκ, είτε με τη μορφή φορέματος όπως στο Valentino, είτε σε unisex, oversized στιλ με μίνι φούστα όπως στην Prada, είτε σε πιο εκκεντρικές επιλογές, όπως στο Bottega Veneta. Ναι, τι;

Μοντέλο με ρούχα Prada

Business-Core

Η ξεγνοιασιά της Μπάρμπι δίνει τη θέση της στο Shiv Roy ύφος (βλέπε Succession) για το Φθινόπωρο και το corporate-επιχειρηματικό look έχει την τιμητική του. Σκέψου δυναμικά κοστούμια, σακάκια πάνω από ζιβάγκο, πουκάμισα, γραβάτες, pencil φούστες και επαγγελματικές τσάντες. Δεν τα λέω εγώ, οι Alexander McQueen, Dior, Valentino, GCDS, Saint Laurent, Dries Van Noten, Tods, Marc Jacobs και άλλοι τα λένε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice